ziomek91 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 To juz lepiej kupic MZ 150Mnie osobiście MZ-tki by było w h*j bardziej szkoda od wsk pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 mialbym mozliwosc kupna mz 125 niewiem jaki rok z papierami na chodzie w stanie dobrym silnika i dobrym zewnetrznym za 50zl ;]Jak by tylko byla dobra do stuntu to moge ja kupic :biggrin:Tania a w miare fajna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) mialbym mozliwosc kupna mz 125 niewiem jaki rok z papierami na chodzie w stanie dobrym silnika i dobrym zewnetrznym za 50zl ;]bierzale 125??!!??? Edytowane 20 Listopada 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 ja kupuje Ete 150:P Na forum jest nawet koles z tego squadu.mi sie podoba jak dają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 raptowny zaczynal akurat od skutera do ciebie i wszystkich cwaniakow http://filmy.scigacz.pl/Raptowny_tvnposluchaj pierwszego zdania ktore wypowiedzial raptowny w tym programie!!!dibo a jaki nick ma ten gosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ja mam wsk tylko musze ja naprawic i bedzie jazda :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Jakby tamten link nie działał to macie ten: http://filmy1.scigacz.pl/Raptowny_tvn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 :icon_rolleyes: przepraszam, rozne wiesci po miescie chodza... :icon_mrgreen: teraz juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 mz etz 150 o wiele bardziej nadaje sie do stuntu niż wsk, lepiej idzie na koło :icon_mrgreen:a 250 to juz całkiem poezja :icon_rolleyes: tylko ona juz troche ciezka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 WSKe kupujesz za 200-300zl w ladnym stanie, a MZ za 2x tyle. :buttrock: :crossy: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 ja kupie od kolegi za 200zl do zalozenia nowe sprzeglo ktore rowniez daje mi w prezencie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 WSKe kupujesz za 200-300zl w ladnym stanie, a MZ za 2x tyle Wedlug twojej filozofi lepiej kupic ogara za 100złTylko czy zrobisz cos na nim ?? MZ ma lepsze heble, zawieche, mocniejszy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 no dobra powiedzmy tak:moge kupic wsk w idealnym stanie za 250zl bo taka akurat jest, a w mojej okolicy mz za ta cene nieznajde, wiadomo ze lepsza no ale...jakbym mogl mz dostac jak dibo za 200zl no to wiadomo ze bym mz wzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 moim zdaniem każdego mot jest szkoda na takie ewolucje bo przecież motocykle zostały stworzone żeby jeździć na 2 kołach i tak jak pan bóg przykazał, no ale oczywiście nie każdy chce tylko jeździć a coś więcej więc to zależy od włąściciela co będzie robił ze swoim sprzętem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 1. Niemam zadnej wlasnej filozofi :biggrin: 2. Nie bylo mowy o Ogarze3. Jesli bym mial dostac MZ za 200-300zl jasne ze bym bral ale nikogo takiego nie widzialem dlatego mowie o WSce. :banghead: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi