Qler Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Zbyhu, polecam "Ksiege Junaka" mam ja i mi sie bardzo przydaje i do tego na koncu, sa aktualne adresy sklepow z czesciami i warsztatow trudniacych sie regeneracja czesci do Janka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Szukaj Junaka do 1000 - 1200. Za wiecej Ci sie nie oplaca kupowac, i proporcje sa odwrotne - zakup - 1200remont - 2000Masle, ze w sprawie zakupu zwroc sie do jakiegos swojego okolicznego maniaka zabytkowych pojazdow - powiedz mu co i jak, a on pomoze Ci w wyszukaniu czegos dobrego, kozystajac ze swoich kontaktow - ja tak bym zrobil.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Szukaj Junaka do 1000 - 1200. Za wiecej Ci sie nie oplaca kupowac' date=' i proporcje sa odwrotne - zakup - 1200remont - 2000Masle, ze w sprawie zakupu zwroc sie do jakiegos swojego okolicznego maniaka zabytkowych pojazdow - powiedz mu co i jak, a on pomoze Ci w wyszukaniu czegos dobrego, kozystajac ze swoich kontaktow - ja tak bym zrobil.Pozdrawiam.[/quote'] Takie junaki naprawiane przez każdego właściciela najczęściej nadają się na złom. Gwinty pozrywane, uszkodzone odlewy przez rozbieranie łyżkami do opon. Totalna kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 czyli mowicie ze bardziej sie oplaca kupic jaska w takzawany worku albo skrzyncei samemu sie za to zabrac?? myslicie ze takie kolo 3000 to od razu padlina zrobiona na druciki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Nic nie przeszkadza, zeby moto byl kompletny, ale chodzi o to , im mniej ludzi w nim grzebalo, tym lepiej.A w zapewnienia 17letniego mlodzienca, ze przeprowadzil remont generalny- ja bym nie wierzyl.Jezeli jest to mlodzieniec 40 letni z 17 letnim stazem , to juz lepiej :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 heh juz rozumiem;) ja mam wielki dylemat tymczasem bo jakis czas temu zostalem przekonany do enduraka ale jak lukam po ogloszeniach (szukalem 250-350) to sa dosc bardzo drogie w porownaniu np do xt600 ale takiego sprzeta sie boje zaczalem sie zastanawiac nad jaskiem i przeszukuje 4um w poszukiwaniu jakichs informacjijunak mi sie bardzo podoba i JEGO ZAJEBISTY DZWIEK!!! ale jak tak czytam to zaczynam sie zastanawiac... jeszcze sie zobaczy jak to bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 ...xt600 ale takiego sprzeta sie bojeStary - nie masz sie czego bac- XTeciak to chyba krol w swojej klasie -jezeli chcesz na prawde pochulac na singlu, to to jest chyba najlepszy wybor.Niestety czasy sportowych AJS i Nortonow nas ominely....Junak to inna bajka - duuuuuzo wiecej pracy i jednak w jezdzeniu jego 19 koni to nie to co 40 kucow Yamahy. Zawsze ci bedzie czegos w manetce brakowac. Nawiasem mowiac, po 10 latach ujezdzania Junaczka, caly czas sie lamie czy nie kupic sobie XT do zabawy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 tak ale to bedzie przesiadka ze sprzeta ktory ma 3.5konia i 50pojemnoscii TO MNIE PRZERAZA :) NIE WIEM CZY NIE ZA DUZA ROZNICA I CZY CZASEM MANETKA NIE BEDZIE MNIE SWIERZBIALA;)ALE WYDAJE MI SIE ZE JESTEM OPANOWANYM NASTOLATKIEM :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 I CZY CZASEM MANETKA NIE BEDZIE MNIE SWIERZBIALA;) echhhh skąd ja to znam????????? A ja planuję Wskę coby zbytnio nie miało mnie co świerzbić! Chociaż i tak będzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 18 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2003 Co do wyglądu... AWO ma bardziej klasyczną linię - dla tego podoba mi się bardziej od Junaka. Kwestia gustu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Witam!!!Ja tam jestem byłem i będe za Junakiem. Pomimo tego że jest awaryjny i nieraz przez niego klołem to i tak to jest piękna maszyna. Kuzynka ma Avo i z porównania uważam Junaka za ładniejszego i wygodniejszego. Junak ma piękny głosik a granie Avoka mi sie osobiscie mniej podba. Dlaetgo polecam Junaka i zapraszam do działu Mechanika Junaka tam napewno jeszcze coś sie dowiesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Czolem! Ale temacik wygrzebaliscie :banghead:.Jestem pelen podziwu :banghead:.Generalnie poki co plany zakupu Junaka lub Awoka zostaly odlozone w blizej nieokreslona przyszlosc. Teraz poluje na MZtke...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 co wy z ta awaryjnoscia Junaka ? ja tam swoim tylko raz stalem w trasie( a raczej nie moglem ruszyc bo zgubilem starter:) a ze moto zaladowane ,teren plaski ,a ja do miesniakow nie nalerze,wiec pomogl mi kolega i do domu dojechalem)z tego co wiem to rzeczywiscie AWO jest nie do zdarcia,ale na Junaka tez nie narzekam:) jednak wybór nalerzy do Ciebie............... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi