panas Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Gratuluje zakupu i życzę przyjemnego śmigania... a może zdradzisz nam ile dałeś za to cudo!? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Turek: wez ty mnie nie strasz, bo przypomne sobie niemowlece latka i bede sikal w nocy :icon_eek: Ja jestem bardzo wrazliwym facetem, hlip hlip - i widzisz, juz sie wystraszylem :biggrin: Muminek: nie da rady, dzis straszne mgly (aktualnie jestem pod Lodzia - Koluszki u tesciow), ktoretrzymaja sie od samego rana i robia sie coraz gorsze :icon_eek: panas: zadna tajemnica - kazdy kto wejdzie do salonu Profi bedzie znal odpowiedz - 39K hehe - dla zainteresowanych chcacych dolaczyc do AH: w Profi stoi 1000RR'05 za 39999 :icon_mrgreen: (jesli to jakas reklama to prosilbym operatorow/admina o usuniecie powyzszej wypowiedzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) BartZX, wziąłeś na krechę czy kasa na ławę?Ile zbierałeś na to, to?Coś mi nie gra, o 999zł droższa Fireblade?!Cosik przepłaciłeś. Edytowane 19 Listopada 2006 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Gratulacje ! Piękny sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 przecież mogło być jeszcze gorzej....(wiem teraz ciężko jest Ci w to uwierzyć, że mogło być jeszcze gorzej !!!!)...ale pomyśl mogłeś kupić Kawasaki :) (mała to pociecha ale zawsze... ) W sumie nie wiem :) Przecież w Kawie po 1000 km padłaby panewka i pękła rama, więc nie męczyłby się chłopak tak długo jak na H*ndzie :biggrin: za to bradzo lubie Maćka czyli poprzedniego właściciela tego 954 Tylko z tego co czytałem na motomisiach (inwigilacja, a jak :cool:) to on chce kupić 1000RR... nie umie się chłopak uczyć na błędach :D BartZX, Yogi - dziękujemy za wasze poświęcenie :clap: Nie wiem, jak wytrzymujecie to społeczne odrzucenie związane z jazdą CBR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam, "Stalo sie, stalo sie, to co mialo sie stac..." - odebralem z salonu moja nowa milosc.Jest nia Honda CBR 600RR - nie zadne Kawasaki, ani Suzuki, Ducati, czy tez Yamaha. łacze sie w żalu z Tobą , jakbys potrzebował 2giej rr to moge posprzatam garaż i wykopie swoją ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Vatzeque - sprzet zostal kupiony w ramach leasingu operacyjnego (prowadze dzialalnosc gospodarcza)Pierwsza wplata wyniosla 30%, do tego doszlo ubezpieczenie (OC,AC,NW) 9,9% - Hestia :lalag: Fajnie sie zlozylo, bo w tym samym czasie sprzedalem Bandita, wiec moje oszczednosci szybko wrocily do normy :clap: Co do 1000RR - w momencie gdy rozpoczalem tranzakcje (3 tygodnie temu) model ten kosztowal o 10K wiecej i byl zarezerwowany :D Rezerwacja modelu wyglada nastepujaco (ja tez tak rezerwowalem): przychodzi klient, ustala na ile tygodni rezerwuje model,daje kase (10-20% wartosci) i ... jesli nie zglosi sie w ciagu ustalonego terminu, to kasa przepada.Wydaje mi sie, ze niedoszly wasciciel tego LITRA okazal sie niewyplacalny i przepadl mu ten zadatek.Dlatego tez, salon obnizyl cene calego motocykla - w sumie jej czesc juz dostal ;) Pozdrawiam! Male info na temat zakupu w listopadzie:Firmy musza placic podatki. W grudniu placi sie podatek za miesiac listopad + zadatek za grudzien w takiejsamej wysokosci jak podatek listopadowy. Tak wiec teoretycznie za listopad placi sie podatek x2! ;) W momecie, gdy kupilem motocykl formie leasingu operacyjnego koszt zakupu + ubezpieczneie zostalo dolaczone do"kosztow prowadzenia dzialalnosci gospodarczej" co znaczaco obnizylo przychody mojej firmy, a w konsekwencji podatek za listopad.Dzieki temu moj podatek wyjdzie 0, a 0x2 = 0! Czyli za listopad nie zaplace podatku :) Tak wiec, w sumie motocykl bedzie kosztowal mnie duzo mniej (nawet po doliczeniu oprocentowania leasingu) :) Aha! Oczywiscie kazda rata za motocykl tez zostanie odpowiednio wprowadzona w koszty :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Aaaaaa, leasing. I wszystko jasne :bigrazz:W rodzinie są dwa auta w leasing wzięte i motór ojca, więc git. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 dobra Bart a teraz już na poważnie, jak Ci się uda ją odpalić na wiosnę..... :bigrazz: to dam Ci się nawet raz wyprzedzić :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 nie musisz sie dawac, samo wyjdzie w praniu :>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi