Skocz do zawartości

jaki silikon do silników?

kwas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynacie poruszać złe tematy. Nie pytałem nikogo o radę/rady na temat jaki motor kupić aby nim poszaleć lub przerobić go pod street'a... Nie macie też pojęcia o tym jaka sytuacja jest z tym moto(wystraczyło zapytać a nie od razu wypisywać bzdury jakbym był jakimś snobem). Miał lekki ślizg, nie z mojej winy, dostałem odszkodowanie(nie od ubezpieczyciela-złodzieja w Polsce) i z tego powodu realizuję swój plan- proste. Pytałem o silikon na początku, później o śruby a skończyło się na wrzucaniu mi:/ Spoko- no problemo, właśnie znalazłem forum tylko o mojej marce i wiem już wszystko. Żadnej uszczelki dystansującej również nie trzeba.

A tak na marginesie 10000 zł za motor to przecież śmiech na sali, nie uważacie? No chyba, że Wy macie dostęp do moto z roczników 2013/2014 za 25000 hahaha. Ale tak jak pisałem chcę pośmigać bardziej agresywnie tylko po to aby zdobyć trochę umiejętności i w przyszłym sezonie kupić coś konkretnego :rolleyes:- i tu pewnie zaraz ktoś napisze coś typu: po 1 sezonie gość chce się nauczyć dobrze jeździć-haha :blink: Otóż nie, oczywiście! to będzie mój czwarty sezon, ale wcześniej ograniczałem się i chyba za bardzo dbałem o moto a teraz to się zmieni.. chrum....chrum.... :laugh:

Panie MODERATORZE jeśli sam Pan serwisowałby maszynę(o wartości jak wspomniałem 10000zł) w autoryzowanym serwisie to gratuluję "rozwagi" i zasobnego portfela. A co do pękających ram sugeruję bardziej zagłębić się w temat i doczytać o modyfikacji ram w niektórych modelach suzuki przed 2004:) Powodzenia na formum!

P.s. szkoda tylko, że na 10 osób, które się wypowiadają tak naprawdę tylko 2 mają coś konkretnego do powiedzenia :) Zdrowia!

Panowie chłop chce coś zrobić i nie ważne co, po co stać mu na drodze do jego szczęścia. Unimet masz też w Jaśle i Krośnie. Sklepy motoryzacyjne to i pewnie w Ustrzykach bym znalazł.

Najbliżej mam do Przemyśla, ale jeśli nie wierzysz to przyjedź i zobacz co oferują w największym sklepie motoryzacyjnym w tym mieście- motofan czy coś takiego-śmiech na sali. Oprócz wycieraczek do samochodu, choinek zapachowych, nic więcej nie kupisz- oczywiście oni mogą to dla Ciebie zamówić. Tyle, że zamówić w internecie to ja mogę sam, bez ich prowizji ;) chodziło o to, że chciałem to mieć już dzisiaj(wczoraj). ELoszka!

P.s. śruby poz względem wizualnym nie różnią się praktycznie niczym. Oryginalne to nasadowe 8-ki a ja dokupiłem z końcówkami pod imbusy bo tylko takie byłu. I to cała różnica. Pomijając fakt, iż te oryginalne są trochę ciemniejsze, ale wydaje mi się, że tylko przez to, iż są starsze.

Różnią się i to bardzo.

Źle ci się wydaje i dlatego napisałem,że jesteś w błędzie.

Chciałem ci to wytłumaczyć,ale już mi się odechciało

Edytowane przez zikowski

Nie sztuką jest się rozpędzić.
Sztuką jest wyhamować!

Różnią się i to bardzo.

Chciałem ci to wytłumaczyć,ale już mi się odechciało

I w jakim celu dziecko to napisało? Interpretuję Twoją odpowiedź w sposób następujący: "różnią się i to bardzo!.... wiem, ale nie powiem!", zwracam się do Ciebie używając określenia "dziecko", ponieważ to co piszesz oraz jakie treści przedstawiasz w swoich postach nie może być wymysłem dorosłej osoby. To tak na początek, na koniec zaś sugerowałbym czytać dokładniej bo już wcześniej napisałem, że temat śrub jest dla mnie wyjaśniony(czyt. rozumiem to!)

I w jakim celu dziecko to napisało? Interpretuję Twoją odpowiedź w sposób następujący: "różnią się i to bardzo!.... wiem, ale nie powiem!", zwracam się do Ciebie używając określenia "dziecko", ponieważ to co piszesz oraz jakie treści przedstawiasz w swoich postach nie może być wymysłem dorosłej osoby. To tak na początek, na koniec zaś sugerowałbym czytać dokładniej bo już wcześniej napisałem, że temat śrub jest dla mnie wyjaśniony(czyt. rozumiem to!)

Chłopcze,hamuj z tym dzieckiem,bo nim nie jestem i jeśli masz coś do mnie, to zwracaj się do mnie po loginie lub na priva -zrozumiałeś ?

Temat użycia śrub z marketu budowlanego jest dla mnie absurdem w motocyklu-ale to twój motocykl, więc rób z nim co chcesz.

Nie sztuką jest się rozpędzić.
Sztuką jest wyhamować!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...