bUgI Opublikowano 9 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam, zmienilem jakis czas temu zebatke co wiazalo sie ze zmiana lancucha. Zarowno stary lancuch jak i zebatka sa w bardzo dobrej kondycji. Zmienilem je tylko ze wzgledu na ilosc zebow. Teraz mam pytanie jak przechowywac lancuch. Wyczyscic, nasmarowac i do worka? Czy tez sa jakies inne techniki. Chodzi mi o to, zebym np. za pol roku czy tez za rok mogl bez stresu zalozyc ten lancuch z druga zebatka... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 KTM zaleca nasmarowanie - porządne - łańcucha katten sprayem i po prostu włożenie do worka. Ja łańcuchy do KTMa w ten sposób magazynuję, przy czym na zimę trzymam je wraz z innymi częściami w ogrzewanym pomieszczeniu. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Możesz go oczywiście włożyć na eksponowanym miejscu w pokoju, żeby wszysscy widzieli, jaki z Ciebie prawdziwy motocyklista (żart). Możesz go jeszcze umyć przed zapakowaniem - oczywiście nie benzyną (już było sporo o tym na forum) tylko specjalnym sprayem. Potem oczywiście nasmarować i do wora - tak jak Dominik zaproponował ! Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 10 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Czyli wszystko jasne...Dzieki Panowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi