merida125 Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 zapodaje ponizej fotki gs-a.i jak wrazenia?? :) :flesje: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f4b92f348f13d43.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a26dc12e12c42547.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/51deb3126eef83f8.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e055ee946c8d117.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Nio bardzo fajne moto. w sumie to GS-y średnio mi sie podobaja, ale ten jest naprawde ładne. Naprawde gratuluje :) ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Bardzo zadbany jak na swoje lata...... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Nieźle odpicowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Gratulacje! Soooper sprzecik! Tesh mi sie GSy podobaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster_r Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 ładny GS-ik a ile za niego zapłaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 ładny GS-ik a ile za niego zapłaciłeś?dalem za niego ok 4tys.napewno kupil bym taniej ale tutaj mialem motor praktycznie na miejscu i nie musialem ryzykowac jadac gdzies 600km by kupic motor 500zl taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 gratuluje GS'a. Bardzo zadbany, troche wydech porysowany ale da sie wypolerowac i uklad wydechowy korozja bierze. Da sie cos z tym zrobic. Wtedy bylby super, malo nowszych modeli znajdziesz tak zadbanych.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Piękny i jak na swój rocznik w świetnym stanie.Gratuluję i witam w klubie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Gratulacje! Soooper sprzecik! Tesh mi sie GSy podobaja! Kurde, co wy macie z tym tesh? Przecież to się dłużej pisze niż "też"! Jak dla mnie to trochę wieśniackie, godne 13-latki z czata onetu.. to silenie się na "hamerykańskość"? jakiś szpan? A fe (sorry za OT). A GS-ik fajny :crossy: - nie wiesz w jakich okolicznościach stracił lusterko? Czy może się nie znam i GS-y mają zawsze jedno? :) pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidos Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Naprawdę niezły sprzęt :biggrin: . Też jestem fanem gs500. Sam na niego choruję. Mam pytanie odnośnie tego modelu. Na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie? Co należy w pierwszej kolejności wymienić (płyny, filtry,itp.)?Pozdrawiam wszystkich posiadaczy gs500!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Naprawdę niezły sprzęt ;) . Też jestem fanem gs500. Sam na niego choruję. Mam pytanie odnośnie tego modelu. Na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie? Co należy w pierwszej kolejności wymienić (płyny, filtry,itp.)?Pozdrawiam wszystkich posiadaczy gs500!!! :icon_twisted: kolego, przeszukaj to forum bo takich pytan było b.duzo. użyj opcji szukaj. Jestes nowy, wiec zycze miłego czytania forum.Na co zwrócic uwage?... na wszystko. GS jest gołym moto wiec nie ma problemu przy oględzinach. W tym przypadku najmniej uwagi poświęcił bym silnikowi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidos Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 kolego, przeszukaj to forum bo takich pytan było b.duzo. użyj opcji szukaj. Jestes nowy, wiec zycze miłego czytania forum.Na co zwrócic uwage?... na wszystko. GS jest gołym moto wiec nie ma problemu przy oględzinach. W tym przypadku najmniej uwagi poświęcił bym silnikowi. Pozdrawiam!Dzięki za odpowiedź (spodziewałem się takiej :biggrin: ). Wybaczcie ale jestem "świeży" na tym forum - będę szukał dalej.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Moje gratulacje :P zycze przede wszystki niekonczacych sie oktanow :biggrin: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Kurde, co wy macie z tym tesh? Przecież to się dłużej pisze niż "też"! Jak dla mnie to trochę wieśniackie, godne 13-latki z czata onetu.. to silenie się na "hamerykańskość"? jakiś szpan? A fe (sorry za OT). A GS-ik fajny :biggrin: - nie wiesz w jakich okolicznościach stracił lusterko? Czy może się nie znam i GS-y mają zawsze jedno? :P pozdrLYsYOff Top(czy topp jak to sie tam pisze :D ) też takie hamerykańskie :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi