marcincbr600 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Co sie stało? Chyba nie rozbiłeś sprzęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Rozbić nie rozbiłem, ale okresowy przegląd chyba się sporo przedłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 To co oni Ci tam będą wymieniać że tak długo to bedzie trwało? P.S. A ja dostałem wczoraj nową tylnią oponę więc starą trzeba spalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Paski rozrządu, łożyska i bieżnie łożysk. Wymienić to oni to wymienią szybko tylko pytanie kto za to zapłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldman Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Witam.Jagdtiger, w jakim serwisie naprawiasz moto? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Przegląd robię u dilera Ducati (Groblewski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 13 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Chyba jednak w tym sezonie jeszcze wyjadę, jak dobrze pójdzie to w przyszłą środę będę na Ataku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Raczej będę dzisiaj... o ile się tylko pogoda nie popsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 No jak na razie dzień dzisiejszy wygląda tragicznie przez te ulewy. :P :P :P Miejmy nadzieje że sie to wyprostuje do 18 i bedzie można wpaść chociaż na chwilke na Zaspę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Mnie dzisiaj nie będzie, nie tyle przez pogodę, a przez to, że jadę chlać wódę :mrgreen: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 niestety ja dzisiaj tez nie bede - oprocz nogi mialem mala przygode na schodach no i boli mnie lokiec :D mam dosc wrazen ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldman Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Także się nie wyrobie. Praca mnie zatrzymała!!!! A szkoda, bo nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 6 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Dzisiaj jak na razie jest ładna pogoda więc o 18-ej Zaspa. Padać ma wieczorem, może się uda uniknąć zmoknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 Jest godzina 12:42, w Prusczu już pada deszcz..A mnie nie bedzie bo samochodem przyjechałem do pracy. Udanej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Czas odgrzebać temat :P Wybiera się ktoś w tą środę?? Ja postaram się wpaść (mam nadzieję, że zdążę - zajęcia na uczelni ;) ), w każdym razie na pewno będzie Jag, który prosił, aby wszyscy zabrali ze sobą niepotrzebne kupony na ogłoszenia do giełd motocyklowych ;) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi