Jagdtiger Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Śmiało możesz przyjeżdżać, na środowych spotkaniach jest zawsze sporo skuterowców, nikt nie robi problemów i nie ma żadnych zgrzytów. Gorzej tylko gdybyś chciał z nami pojeździć. Jako że po środowych spotkaniach ruszamy gdzieś w traskę to prędkości przelotowe oscylują raczej powyżej 100 km/h. Najwyżej pojeździsz sobie ze skuterowcami. Ale pogadać i spotkać się z forumowiczami możesz przecież jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 no to mi ulżyło moze sie pojawie tylko gdzie sie teraz spotykacie bo z tego co wiem to na starym lotnisku juz nie. A wiesz moze czy jest ktos z gdyni lub z rumi tak zawsze razniej dojechac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja jeżdżę z Gdyni, a teraz spotykamy się obok poprzedniego miejsca na parkingu koło mola w Brzeźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Brzeźno 8O gdzie to jest??? moze jak juz zrobie moto to bysmy sie jakos umowili i pierwszy raz z toba jakos pojade chociaz pewnie i tak nie nadąże :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Prędkość dostosuję, a molo w Brzeźnie jest bardzo blisko pasa na Zaspie, może z 500 m dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 no to super!!! tylko musze jeszcze moto naprawic , jak to zrobie to dam znać i jakos sie umówimy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Pogoda dzisiaj znośna więc kto żyw o godzinie 18.00 melduje się na parkingu. I bez marudzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 1 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 Jak siię uda to wpadne. Ale nie daje 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 O ile nie będzie padać, to wpadnę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 ja jak przedmówcy... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Heja. Jak tam dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Witaj Gregor - mam nadzieję, że się pokażesz dzisiaj, bo już dawno Cię na zaspie nie widzieliśmy :( Ja będę, będzie też Marcin (z którym umówiłem się na 17:40 na stacji lotosu przy wjeździe na orunię górną - jakby ktoś jeszcze tamtędy przejeżdżał po drodze to możemy razem skoczyć). Na pewno będzie dużo osób, bo pogoda dobra, a frekwencja na środowych spotkaniach ostatnio dopisuje.Pozdro i do zobaczenia o 18 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 no to jadę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 9 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 Ja niestety nie mogłem. Moto na przeglądzie okresowym a w domu Przemek mi podłączał sieć. Ale wszystko się udało i na następny Atak powinienem już się pojawić na Duce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Niestety ale dla mnie sezon już się chyba skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi