MłodyVFR Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Pytanie: mamy juz inny alternatywny punkt spotkan, czy jutro (sroda) standardowo wpierw na molu, a potem na pasa lecim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 27 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Standardowo...najpierw molo a później pacyfikacja Jana Pawła skoro na pasie się nie da :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 To dzisiaj 18-ta na molo czy wcześniej w innym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 ja bede jechał z pruszcza jak Ci pasuje możemy gdzieś po drodze się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Wole się konkretnie nie umawiać bo jeszcze na 100% nie wiem czy będę mógł wpaść. Możliwe że będę w szpitalu...Chodziło mi raczej o to czy cała grupa się gdzieś wcześniej w innym miejscu spotka, najwyżej dojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam.Przepraszam że nie za bardzo w temacie ale chciałem poinformować że w piątek około południa na cmentarzu w Gdyni Witomino odbędzie się pogrzeb naszego kolegi Krzyśka"EMERSONA",który zginął w wypadku na moto w Karpaczu w czasie zlotu H-D.Jezdził Hondą Shadow i był bodajże z Gdyni.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1044 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam ja chętnie do Was dołącze jak juz mi zrobi koleś moj motorek zwany "żoną".Tak więc do zobaczenia w środe 4.08 :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 W tą środę o 18-ej standardowo na parkingu przed molem w Brzeźnie. Ktoś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Melduje sie, ze powinienem. Potem moze wypad na skwer przez sopot, ile fabryka? :buttrock: Jak sa takie debile, ze zamkneli pas, to potrenujemy na ulicach :buttrock: Moze jak paru emerytow-rencistow w puszkach napisze skargi o gwalceniu nieletnich staruszek na przejsciach przez motocyklistow z linkami stalowymi na szyi, albo wystapi w "Co mnie gryzie?", to pojda po rozum do d..y (bo w glowie go na pewno nie maja) i odblokuja pas. "w kupie razniej..." :mrgreen: - wszystkich nas nie spisza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja oczywiście bede. święta racja , trzeba zaznaczyć swoją obecność na drogach Narka do 18. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Kto wrzuci fotki z tego spotkania? Blackmetalowiec ex-żołnierz był debeściak :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ello po dłuuugiej przerwie. jak tem środa? jest ktoś na miejscu? czy wszyscy na wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja na urlopie pod Poznaniem i w tą środę mnie nie będzie, pojawie się pewnie w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Mnie też nie bedzie bo dopiero w środe AKU odbieram do mojego moto. Ale może wpadne samochodem Ale za tydzień jestem napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 witam chcialbym sie zapytac czy na wasze zloty/spotkania przyjezdzaja tez motorowery czy raczej sie ich nie widuje i jak przyjezdzaja to jak sa odbierani wsrod motocyklistow :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi