MłodyVFR Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 jak pogoda i ekipa dopisze (nie zapeszac!, nie zapeszac! :buttrock: ) to bedzie wielki dzien dla VFR: 3xrc36 i 3xrc24! chyba, ze przyjedzie jeszcze ktos... po 18 bedziemy na pasie wkurzac niebieskich :mrgreen: , taki czy inny cyrk nam nie straszny, no chyba ze nie bedzie wogole miejsca to gonimy na parking, ustalac szczegoly akcji: "Polanow". Oj Ukasz, zebys znowu nie dal dup*! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 no to ja dzisiaj pierwszy z relacja chociaz bylem krotko i nie na motorze :buttrock: Niestety przykry incydent sie zdarzyl, skuterzysta wpadl na dostawczego Merca, albo Merc na skuterzyste, nie wiem jak bylo bo nie widzialem, a nie chce plotek rozglaszac. Generalnie przyjechalem jak juz nic sie nie dzialo, niebiescy szaleli. Ale zdazylem zauwazyc pieknego czerwonego Monstera, to Twoj Jag?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Noo, fajnie dzisiaj było :buttrock: Spora ekipa i pośmigaliśmy sobie potem na westerplatte... Co prawda nie było jakoś specjalnie dużo ludzi chyba, no i w połowie pasa ustawili cyrk, ale i tak było ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 to i ja napisze...fajnie to i moze bylo dla mnie, bo kolega na zzr600 dostal zaproszenie do kina objazdowego, co go kosztowalo 200 zeta (podobno jechal 37 powyzej normy), a ja jechalem tuz przed nim, a niebiescy za nim. gdyby nie on, to bylbym troche ubozszy :mrgreen: skuterzysta faktycznie mial barana, z tego co sie orientuje, to mial klopot z noga, ale nic powaznego. ogolnie "szalal" tylko jeden gostek na rf600. P.S byla tylko 1 rc36 :D , ale za to 4xrc24! tak trzymac! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Sami zgadza się. Ten czerwony Monsterek to mój nowy nabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 13 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Skuterzysta oprócz problemu z nogą doznał też wstrząsu mózgu ale podobno jest z nim wszystko wporządku. Gorzej z jego pojazdem, który się nadaje tylko do kasacji. A co do kolejnego Ataku to tym razem ma nie padać więc mam nadzieję, że ktoś się pojawi z forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Sie wie Jag :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 jak ktoś sie będzie jutro wybierał na zaspę to może spotkamy się koło Żaka o 17.30? pozdrawiam!!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Można, tylko dzisiaj spodziewane są gwałtowne opady i burze. Jeśli będzie ładna pogoda to postaram się podjechać pod Żaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 ja nie będe bo musiałm do roboty jechać samochodem ale w weeknd myślę że pojeżdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 rzeczywiście aura nie sprzyja......... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pirat Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Pogoda sie poprawia, wiec jest szansa na udany wypad.... Niestety to juz chyba ostani, gdyz w piatek maja sie pojawic betonowe barykady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 No niestety, kwietniki już stoją na pasie i to rozmieszczone w sposób chyba najgorszy z możliwych... dobrze chociaż, że przed parkingiem nie umieścili znaku "zakaz wjazdu dla motocykli" :P chociaż dzisiaj było raczej biednie... tak z kilkanaście motocykli w porywach stało, niemniej trzeba zaznaczyć silną ekipę z 4um - 5 maszyn :P Zobaczymy, co też teraz sie stanie z naszymi środowymi spotkaniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 21 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 szit...a wczoraj jeszcze tam przejeżdżałem i pas był wolny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 to trzeba bedzie wymyślić jakieś inne miejsce, gdzie bedzie można stanąc i gdzie by się troche motorów zmieściło..... :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi