ukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 No, aż strach sie pojawiać na pasie za tydzień :lol: :lol: :lol: A kolega w katamaranie to Krzysiek - maniak 4 kółek, specjalnie go zaprosiłem, żeby go przekonać co to znaczy prawdziwa jazda 8) Jagd: po tym jak go przewiozłeś pękły w nim ostatnie wątpliwości i teraz stał się gorliwym wyznawcą jedynej słusznej drogi :lol: MZtek faktycznie wyjątkowo dużo, zresztą wszystkich motocykli było chyba więcej niż zwykle (czyżby wspomogli nas turysci? :(). Po ATAKu przejechałem się do Sopotu, gdzie po drodze prawie zostałem rozjechany przez nadgorliwego kierowcę autobusu - chciał on ustąpić miejsca karetce na sygnale, więc zjechał na pas obok... spychając mnie z drogi 8O Chwilę potem dogoniłem go i zajechałem od drugiej strony, ale frajer miał za wysoko lusterko, nijak nie mogłem sięgnąć :D więc skończyło się tylko na obtrąbieniu go :DEeeech, już się nie mogę doczekać kolejnego ATAKu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Kłaniam,Był zacnie :twisted: :twisted: Wziąłem się na ambit i zacząłem liczyc przyjeżdżajace sprzęty. Ale gdzieś koło 96-98 walnął mi się rachunek . Jednego jestem pewien: było ponad 100 motocykli i skuterów. Nawet jestem wstanie zaryzykować twierdzenie ze było około 100 motocykli i skutery. A MZ-ty rządzą!!!Miło było popatrzeć jak Gosia Jagdtigera zdobywała pierwsze "szlify" (nie mylić ze szlifowaniem asfaltu, betonu itp :( ) na jego Kawce. A njlepszy był knypek który niemal rozładował Jagowi akumulator :lol: Oby do nastepnej środy! I oby było mniej lajtowo (nie liczac karetki która przyjechała po jakiegoś cywila i humorystycznego wejścia panów policjantów)!Ataaaaaaak!!!Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A MZ-ty rządzą!!! Noo, za to stwierdzenie masz u mnie browara :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A MZ-ty rządzą!!! Noo' date=' za to stwierdzenie masz u mnie browara :lol:[/quote'] :( :D :D :D :D Musze chwalić bo sam zamiaruje takie dobro zakupić na jesień. Koniec wrzesnia moze październik i od nowego sezonu będzie nas na Ataku wiecej na sprzetach. Moze i mały zlocik MZ-ek w koncu sie zmątuje... (ale sie drimersko zrobiło...)Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Pogoda ch*jowa i na dodatek mam problemy z motocyklem - jutro raczej mnie nie będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Jak pogoda będzie w miarę to oferuję podwiezienie...jutro będę bez kobity więc miejsce mam wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Dzięki za propozycję. Na jutro już umówiłem się z takim jednym, co byc może mi motocykl naprawi :( Jakoś koło południa będę do niego jechał - 3majcie kciuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Kłaniam,Ja to będę ale tylko lajtowo do 18.30-45 bo o 19 mam próbe generalna przed sobotnim kotletem. Bedziemy z kolesiami z Bandu wypłaszać spacerowiczów z parku na Zaspie :lol: Ale moja żona sie pisze Jag. Pewnie da tobie znać na komóre.Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Oczywiście podwiezienie jej to będzie dla mnie przyjemność. Szkoda że Krzyśka robota tak zajęła, że chłopak już na nic nie ma czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 BĘDĘ! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Byłem i było fajnie :P Jak zwykle, zresztą :P Yezooo, co za sprzęty: w mojej prywatnej klasyfikacji wygrała oczywiście milicyjna TSka w super stanie :) Poza tym pierwszy raz w życiu widziałem na oczy Hondę X4 - wierzcie mi, było na co patrzeć 8O Jagdtiger jeździł na hornecie po pasie startowym aż mu się oczy świeciły 8) :lol: Potem przyjechała policja i postawili w poprzek dwa radiowozy, podobno ktoś im doniósł, że po pasie jakiś wariat szleje na hondzie hornet :wink: Włączyli koguty, kogośtam chyba pospisywali i pojechali. My też pojechaliśmy, ale trochę później :P Do zobaczenia za tydzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Kłaniam,Fakt jest faktem że kilka sprzecików było takich ze paluchy lizać. Po pierwsze to dzisiejszy Atak to był mini - zlot Valkyrie'i. Było ich az 5 ( w tym jedna Interstate). 2 grzeczne F6C i 2 "not politicaly correct" Valkyrie. Co poza tym, a no był Monsterek, bezwstydnie exponujący kratową rame i Brembosy :twisted: (o TS-kach i X-4 ukasz juz pisał tak że tylko dodam że na jednej TS-ce przyjechała jako kierowca kobieta), była Magna XXL (cudo!!!!) oraz kilka naprawde wyrąbistych klasyków (np.: Honda Bol D'ore oraz CB 900).Popełniliśmy tylko jeden podstawowy błąd: nikt nie zabrał ze soba aparatu :cry: :cry: :cry: No to tyle!Jagdtiger pewnie exhibicjonistycznie opisze wrazenia po Hornetowaniu (oczy to mu błyszczały jak po ostrym i udanym sexie :twisted: )Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 łooo boshe....jeszcze mnie ciarki przechodzą i nogi się trzęsą po przejażdżce Hornetem. Od razu dzięki dla kolegi Janosika (niestety nie ma netu i tego nie przeczyta). Przyspieszenie mi wdusiło gałki oczne do mózgu. Tak szybko jeszcze w życiu nie przyspieszałem :wink: Dla mnie to był jak na razie najlepszy ATAK ze wszystkich. Noi muszę się zgodzić z kolegami, że X4-ka była naprawdę full wypas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 O ile tylko nie będzie oberwania chmury - PRZYJADĘ 8) Kto jeszcze będzie, bo nie wiem czy czekać pod żakiem? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ja też raczej będę,chociaż jeszcze nie wiem jak dotrę(big smile to Jagdtiger :P :P :wink: )Ale jakby co to kolejką też dojadę :) :P :P PozdrowieniaMori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi