Skocz do zawartości

Poznań - 13.07.2003 - Jazdy na Torze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ponieważ ten temat już się parę razy przewijał, więc przypominam - 13-go, w niedzielę są organizowane jazdy na torze w Poznaniu - nie ściganie się wtorkowe (na które nota bene ostatnio nie dojechałem ...ale jeszcze dojadę! :twisted: ) tylko takie z instruktorami, wykładami i grochówką. Zabawa zaczyna się o 11-ej, wszystkie typy moto dozwolone i koszt to 50 zł - tyle wyczytałem w "Motocyklu". Jak na takim spotkaniu jest - Aadamuss może dokładnie wyjaśnić.

Ponieważ było trochę postów na temat zamykania gumy, jak i o tym że najlepiej się do tego tor nadaje, więc ...?

Kto się wybiera? Warszawa? Reszta świata?

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

• Administrator
Dominik! Bez jaj! Ty się mokrego boisz? Kurcze' date=' KTM-em w bajorach po osie jeździsz i boisz się wody?! :wink:[/quote']

Na Dukacie się po prostu boję w zakręt złożyć. Brrrrr, po prostu widzę glebę non-stop. Pewnie właśnie dlatego, że tak często na mokrym glebuję KTM'em, przy czym tam obywa się bez strat cielesnych i materialnych.

Nie wiem, naprawdę boję się jazdy Ducati po mokrym. Może profesjonalny trenet rzeczywiście by mi pomógł?

No to ja na 100 % bede z Herubinkiem i panem Starszym jak kupi do tego czasu motocykl - bo wszystkie sprzedal i teraz intensywnie szuka maszyny

Witam.

No nie, wy jeszcze chcecie Herubinka brać na tor. Przecież On zamiast jeździć połowe lasek w widowni pozbiera, potem On będzie jechał a za nim ze 100 lasek biegło będzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(sorry, ze odbiegam od tematru, ale no śmiac mi sie chce)

z pozdrowieniami BORSUKLES

Borsuk no co ty - Herubinek może i lubi młode laseczki - ale jeżeli chodzi o ostrą jazde a już w szczególnosci na torze to lubi jeszcze bardziej . Cos mi sie wydaje ze przez Łęczyce macie o nas błędne zdanie :wink:

No ale wracając do toru ja mam pecha bo wczoraj zaczeło mi sie slizgać sprzegło - niestety ale chyba jako jedyny z was nie znam sie zabardzo na mechanice - ale wydaje mi sie ze jest to sprzęgło - jak dodaje ostro gazu to nie przyspiesza tak jak powinna a silnik przerywa tak jak by sie wciskało sprzegło w czasie jazdy - pewnie spaliłem tarczki podczas palenia gumy . Oczywiście na tor pojade ale motocyklem w takim stanie to zawiele tam nie pojeżdze - dzisiaj daje sprzeta do serwisu i mam nadzieje ze zrobia do niedzieli .

Pablo, nie przejmuj się! Ja też niewiele się znam na mechanice - od tego sa warsztaty a ja mam na tym jeździć. Mam nadzieję, że wyrobisz się do niedzieli. Trzymam kciuki, co by pech nas opuścił (to już trzeci raz się umawiamy...) :wink:

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

Pablo' date=' nie przejmuj się! Ja też niewiele się znam na mechanice - od tego sa warsztaty a ja mam na tym jeździć. Mam nadzieję, że wyrobisz się do niedzieli. Trzymam kciuki, co by pech nas opuścił (to już trzeci raz się umawiamy...) :wink:[/quote']

witam

własnie szukam warsztatu który mógł by mi to zrobic do niedzieli - ewentualnie pojade tak jak jest bo jeździc sie da - ale o ściganiu na torze nie ma możliwości jak sie sprzęgłoślizga

Maniek a ty przyjeżdzasz ???

ps jak ktos zna warsztat lub serwis kawasaki w poznaniu to prosze o info

No kurcze po to zapodałem temat! Mnie nie tak łatwo zrazić... :twisted: Jutro moto prawie gotowe (tylko jeszcze nalepki) odbiorę z warsztatu i można jeździć - nowe klocki, "nowsza " oponka... :( nowy olej! Może jeszcze Marlew przytaraska się ze mną, bo na razie nie widzę więcej chętnych z Wa-wy. Pawłowi lagi ciekną... (chamował na schodach jak Dominik??)...