Skocz do zawartości

dyfuzor_tzr

agressor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wymyslilem ze nie wiem czy chce psuc moj seryjny wydech.

Dlatego kupie drugi i go pokiereszuje zmienie koncowke tlumika

od wiekszego motoru rozwierce ja zrobie do niego wklade wyciszajaca i

najkleje logo Yoshiomury;)

Ale nie moge znalezc wydechu od tzr80 sa ale od 125 czy on bedzie paaowal.

Wiem ze dyfuzor jest bardzo wazny moja tzrka ma teraz 95cm3 wiec moze

ten od 125cm3 sie nada ale czy bedzie pasowal do cylindra??

Moze cos wiecie na ten temat??

Pozdr

p.s.

nie chcialbym zeby motor stracil przez ta wymiane ukl, wydechowego

dlatego bede mial stary ale jakby ten "nowy" dobrze chodzil to jezdzilbym na nim...

Edytowane przez agressor

I co z tego, że ma większy cylinder? Jeśli on ma moto Yamaha TZR 80, to dyfuzor MUSI być do tego modelu, a nie np. od 125 (poza tym, jeśli dasz taki tłumik to moto straci na wartości). Najlepiej kup oryginalny sportowy tłumik do TZR 80 wraz z dyfuzorem - razem jakieś 6-7 stów. Masz seryjne 80, czy po "tuningu" z 50ccm na 80ccm?? Pozdro

I co z tego, że ma większy cylinder? Jeśli on ma moto Yamaha TZR 80, to dyfuzor MUSI być do tego modelu, a nie np. od 125 (poza tym, jeśli dasz taki tłumik to moto straci na wartości). Najlepiej kup oryginalny sportowy tłumik do TZR 80 wraz z dyfuzorem - razem jakieś 6-7 stów. Masz seryjne 80, czy po "tuningu" z 50ccm na 80ccm?? Pozdro

#1 ach ty zlosliwcze;P

chodzilo mi o to ze nie chce wiercic i kombinowac z moim seryjnym wydechem bo

jezeli cos nie wypali i bedzie chodzil extremalnie glosno albo cos innego to bede mial

swoj stary wydech co pewnie tez nie bedzie bez znaczenia podczas sprzedazy moto

i chce kupic ukl. wydechowy od tzr80 ale nie moge go dostac i kolezka ma do sprzedazy

od 125 ale skoro mowiecie ze nie bedzie pasowal to dam sobie spokoj i poczeam az trafi sie

od tzr80, moje moto to 80 rozwiercona do 95

bo ja generalnie chce zmienic tylko koncowke tlumika ale wlasnie nie chce psuc starego

ukl. mam nadzieje ze tarz wiadomo ocb

Pozdr

JAK TO DO AUT? hehe Yoshimura produkuje też świetne tłumiki do motocyklów, ale prawdą jest, że tylko do tych większych.

PS. Zrób tak jak mówisz-grzeb sobie ile chcesz- dopóki nie ruszysz oryginalnego tłumika będzie dobrze. Jak coś będzie nie tak, to możesz założyć znowu oryginalny. A jeśli chcesz kupić tłumik od tzr 125, to proponuję po jego założeniu natychmiastową regulację gaźnika odpowiednio do rodzaju dyfuzora w dobrym PODKREŚLAM dobrym warsztacie. NO BO CO SIĘ STANIE SIĘ JAK NIE BĘDZIE DOBRY WARSZTAT?? NO CO SIĘ STANIE SIĘ?? za dużo kononowicza się naoglądałem. Swoją drogą polecam www.youtube.com wpiszcie kononowicz haha Pozdro

JAK TO DO AUT? hehe Yoshimura produkuje też świetne tłumiki do motocyklów, ale prawdą jest, że tylko do tych większych.

PS. Zrób tak jak mówisz-grzeb sobie ile chcesz- dopóki nie ruszysz oryginalnego tłumika będzie dobrze. Jak coś będzie nie tak, to możesz założyć znowu oryginalny. A jeśli chcesz kupić tłumik od tzr 125, to proponuję po jego założeniu natychmiastową regulację gaźnika odpowiednio do rodzaju dyfuzora w dobrym PODKREŚLAM dobrym warsztacie. NO BO CO SIĘ STANIE SIĘ JAK NIE BĘDZIE DOBRY WARSZTAT?? NO CO SIĘ STANIE SIĘ?? za dużo kononowicza się naoglądałem. Swoją drogą polecam www.youtube.com wpiszcie kononowicz haha Pozdro

he he lepiej kupie od 80 nie bede nic kombinowal z gaznikiem znowu:) Ysohimura kozackie wydechy:D mugen nibt tez do fur a design motocyklowy bo robi tez do motorow:) POZDR