Maniano wfm Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam.Mam prośbe czy ma ktos katalog czesci zamiennych do WFM M06,bo nie moge znalezc w necie a jesli by ktos znalazł to proszę o link.Z góry dziekuje! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Obok jest dział "Dane techniczne i serwisowe motocykli" - może tu ktoś pomoże? Ja kiedyś miałem instrukcję naprawy M-06, książkę z 1959r. ale nie mogę jej znależć. Jak znajdę to zeskanuję. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Obok jest dział "Dane techniczne i serwisowe motocykli" - może tu ktoś pomoże? Ja kiedyś miałem instrukcję naprawy M-06, książkę z 1959r. ale nie mogę jej znależć. Jak znajdę to zeskanuję. Byłbym niezmiernie wdzieczny!!!Pozdrawaim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi