Vatzeque Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Tak sobie buszując w sklepie larsson, trza podać rocznik motocykla, spoko.W dowodzie mam prod. 1994 i numer ramy GM51B-129xxxWg Haynesa modele UK:1993 P GM51A-122409 on1994 R GM51A-130124 on U mnie jest B, u nich A. Dalej, wg Haynesa mój motór jest z '93. P.S. Co to jest GS 500E i 500EU? Wykasować proszę! Edytowane 11 Listopada 2006 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 reka ci sie troche zaczesla przy klikaniu "dodaj nowy temat" Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 reka ci sie troche zaczesla przy klikaniu "dodaj nowy temat" PozdrNie wiem co to "zaczesywanie" ręką, ale pisz na temat :rolleyes: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Nie wiem właśnie, czy EU nie jest ichnie angielskie oznaczenie motoru. Czytaj z licznikiem na mile, a zwykłe E to wersja z kilometrami. Oznaczenia silnika podobnie. PS. "Zaczesywać" o ile dobrze kojarzę i wnioskuję to ma być zatrzęsienie ręka tudzież inną kończyną. Edytowane 11 Listopada 2006 przez Prog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Nie wiem co to "zaczesywanie" ręką, ale pisz na temat Wacek nie przejmuj się ,,, gość już nie pierwszy raz pisze tego posta ... tylko dziwnie, że dokładnie tego samego ... o zaczesywaniu. Pozdro! Edytowane 14 Listopada 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 jaki jest rozmiar klucza do świec w gs 500e? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Chyba 17... sprawdzę... Jest nietypowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 jaki jest rozmiar klucza do świec w gs 500e?Klucz 18 jak do większości motocykli japońskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 dokładnie 18 :buttrock: i szyjka na conajmniej 10 cm długości :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 18, przyjąłem. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jesli nie masz a chcesz kupic to najlepiej wykrec jedna swiece i wez ze soba. Wtedy bedziesz wiedzial Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi