DeMo70 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam.Mam problem z wyborem świec do Virówki 1100 95r, może ktoś mi podpowie które z powyższych są lepsze i dlaczego? Jakieś osobiste spostrzeżenia i doświadczenia najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Jak dotąd jestem najbardziej zadowolony z odpowiedników Iskry - z potrójną elektrodą masy. Polecam. Cena niewielka, zmieniam co sezon. Pracują swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMo70 Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Możesz podać symbol odpowiednika NGK BPR-7ES lub gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurfan Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam,żeby za dużo nie pisać - po próbach zatrzymałem się na NGK'ach BPR 7 EIX (w skrócie: irydowe)Podczs przejechanych 9 tys. km. na nich, nie wiem co to są świece :buttrock: Szczerze je polecam, wiem, że są drogie, ale ... mam święty spokój z jakimkolwiek niedomaganiem świec. Pzdr Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 W każdym sklepie prowadzącym sprzedaż świec Iskry mają tabele odpowiedników, wiec nie martw się, tylko śmiało maszeruj do nich, naturalnie jeśli chcesz przetestować moją opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Mi też do mojego wiele osób polecało NGK irydowe i takie założyłem, bo zwykłe zarzucało. Na razie nie zrobiłe 9 000 km, ale mam nadzieję, ze będzie OK. P. Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witammam NGK BPR-7ES i jest OK.a za niedomagania świec zwykle odpowiada zła synnchronizacja gaznikówPozdrawiam Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Też używam NGK BPR-7ES i żadnych problemów, a zrobiłem na tym typie ponad 15tys km (na razie) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi