robak Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 umiejętnosci coraz większe, gratulacje :D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ten motor crossowy (enduro?) na tych filmikach (YAMAHA) jaki to model?, czy to nie pryzpadkiem taki sam jak w logo tego forum - trzecie od lewej?, jeśli to w logo to inny motor to jaki to?...nie znam się ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zajebisty filmik.... Zreszta obydwa sa super!! Naprawde wilkie gratulacje!!! Czekam na kolejna czesc! Pozdrawiam Pawsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 To moja skromna osoba robi te przody... :) W 38 sekundzie filmu jest ujecie, w ktorym robie stoppi przy predkosci 100km/h (na filmie niestety tego nie widac) dzieki uprzejmosci mojego kolegi ktory ciagnal mnie na lancuchu za DRka... :D Dzieki wszystkim za pozytywne opinie !! :P Moze chodzi Ci o DR'kę wymienioną przez CbR600f ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi