Skocz do zawartości

WYMIANA KONCÓWKI PRZEWODU HAMULCOWEGO

JAKI
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam dwa przewody hamulcowe marki GOODRIDE (stalowy oplot), z ułamanymi koncówkami po jednej stronie. Pytanie moje brzmi gdzie moga mi najtaniej wymienic te koncówki? i za ile to mniej wiecej bedzie kosztowało? by byłem sie dzisiaj zapytac w serwsie motocyklowym u RATKI no i tam mi powiedzieli ze 100zł za jedna koncówke, z tym ze oni by to wysyłali do firmy GOODRIDE, ale tak czy inaczej 100zł za jedna koncówke to dla mnie za dózo:/ ma ktos jakies namiary? adres strony?

Witam, mam dwa przewody hamulcowe marki GOODRIDE (stalowy oplot), z ułamanymi koncówkami po jednej stronie. Pytanie moje brzmi gdzie moga mi najtaniej wymienic te koncówki? i za ile to mniej wiecej bedzie kosztowało? by byłem sie dzisiaj zapytac w serwsie motocyklowym u RATKI no i tam mi powiedzieli ze 100zł za jedna koncówke, z tym ze oni by to wysyłali do firmy GOODRIDE, ale tak czy inaczej 100zł za jedna koncówke to dla mnie za dózo:/ ma ktos jakies namiary? adres strony?

Najtaniej to Ci pan Józio kombinerkami zaciśnie nowe końcówki :bigrazz:

Czy wyceniasz swoje życie na mniej niż 250 PLN? (tyle kosztują nowe przewody) :P

Czy wyceniasz swoje życie na mniej niż 250 PLN?

pytanie retoryczne... ale pewnie zanim przyszło Ci do głowy to juz to wiedziałes;) po to sie pytam bo chce wiedziec czy naprawa takich przewodów jest opłacalna czy bardziej opłaca sie kupic nowe przewody. POZDRAWIAM