krzycho Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Witajcie Mam propozycje żeby maniacy predkości i wszyscy którzy lubią dobra zabawę spotkali się jakiegoś dnia w Warszawie na gokartach. Na moto jak sami wiecie juz pogoda nie ta ale nadal mozna zafundować sobie adrenalinke na czterech kółkach. W grupie jest dużo taniej bo normalnie to droga zabawa i bedzie okazja żeby sie poznać i pogadać. Co do obiektu to ja proponuje Geanta na połczyńskiej bo sporo lepszy standart niż w IMOLI a na Carrefour juz za zimno niestety, Wymyśilibyśmy fajny temin - wynajeli tor i byłoby supeeer Co Wy na to ? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Jak się was zbierze większa grupa to mogę wam sprzedać komplet 4 gokartów. Najlepiej razem z torem... :icon_question: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Jak się was zbierze większa grupa to mogę wam sprzedać komplet 4 gokartów. Najlepiej razem z torem... :) czyli masz coś wspólnego z gokartami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Pomysł git. Jakby co to się piszę. Kalendarz mam dość elastyczny. Czekamy aż się zbierze grupa i ustalamy termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 ABG jak bedziesz w Wawie to wal jak w dym bo ja jestem chętny. Dziś będzie grupka ok 4-5 osób w Geancie a z grupką ze ścigacz.pl wstepnie zmawiamy sie na piątek na 19tą - co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Mam swój tor rozstawiany swego czasu pod marketami, ale od trzech lat już nie rozstawiam bo latania koło tego trochę jest a zyski małe. Gokarty fajne , niemieckie Rimo z silnikami Hondy 200/250ccm. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 teraz zyski sporo wieksze bo Kubica...sam wiesz. Przychodzi nawet 5 razy tyle osób niż przed rokiem. A nie sprzedajesz tych gokartów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 A sam nie wiem czy sprzedać... nie mam chwilowo głowy do tego. W zimie będę myślał :cool: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja tez sie pisze na karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 czyli komu pasuje czas w piatek o 19tej ? jezeli chodzi o tor to mamy dwa wyjscia - albo zarezerwować tor za 560 zł za 1 godzine jazdy - maksymalnie 3 pojazdy na torze albo po prostu przyjsć pojezdzić i każdy zapłaci za to co wyjeżdził. Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Sorry.Wiem, wiem, pisałem, że jestem elastyczny, ale jutro jadę na wieś w celu wybierania naszych samorządowców.Piszcie o następnych terminach bo ciągle jestem na tak.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja też ten piątek akurat nie dam rady ale w ogóle to bardzo chęnie :biggrin: i też kalendarz mam dość elastyczny, będę zaglądał do tego tematu co jakiś czas, żeby sprawdzać czy są jakieś nowe terminy :) pzdrbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 rozmawiałem z gościem - rezerwacja na 19 i mamy 20% znizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 było baaardzo, baaardzo fajnie. Z forum 205 byli adi205 (teraz 206 HDi) i Alexil i ostro daliśmy w palnik. Alexil jezdził pierwszy raz a już pod koniec 5 minutówki zaczął dublować ;-) Poza tym pare osób z firmy i forum moto ścigacz.pl. Tor fajny bo trudny technicznie i obsługa okej i pojazdy o osiagach zbliżonych do siebie. I taki burdel zrobiliśmy że sobie pojezdziłem pare razy bez kolejki ;-) I ręka baaardzo mnie teraz boli od kiery i noga od gazu ale warto było.. A we wtorek jade do Krakowa i po południu sie przymierze do czasu Kubicy na jego torze. Może ktoś jest z Kraka i chce pośmigać ? Very Happy http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=3062&start=60 - troszeczke zdjec ze spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Jesli chodzi o kwestie gokardow to mam pytanko bo ja generalnie pochodze z radomia i mamy tu dosc dobre warunki na taka zabawe wraz z wypozyczalnia, ale nie o tym chcialem chodzi mi o to ze mam malego zapalenca ktory by chcial sprobowac sil w tym sporcie tylko zawodnik jest z warszawy i jego opiekunowie nie maja zielonego pojecia czy znajduje sie tam jakis klub dla milosnikow kartingu, dlatego prosze jesli ktos ma jakies inf na temat gdzie mozna wynajac taka zabaweczke pojezdzic na jakims fajnym torze lub ewentualnie zapisac sie do jakiegos zrzeszenia to bardzo bym prosil o odp z gory dzieki serdeczne i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi