jasiuniemowa Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam, obecnie jestm posiadaczem Virago 535, szykuje sprzęt do sprzedania, następnego chciałbym zakupić Horneta 600. Mam pytanie, jest to mocny model, słyszałem że łatwo łapie shimme. Czy to prawda? Cze da się jeździć bezpiecznie bez amorka skrętu?? Dodam że nie mam zamiaru gumować czy robić stopale. Sprzęt do lansu i bouncu :cool:, a tak na poważnie do jazdy na średnie trasy i podziwiania przyrody :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Nie potrzebny.edit: znaczy się niepotrzebny-jakiś wtórny analfabetyzm mnie dopada w trakcie tej grypy Edytowane 7 Listopada 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Potwierdzam Sligiera ,kiedys sie przejechałem ....Nie potrzeba amorka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Mam pytanie, jest to mocny model, słyszałem że łatwo łapie shimme. Czy to prawda? Tak, ale tylko w odniesieniu do modeli z kołem 16' z przodu (niestety nie potrafię powiedzieć o jakie roczniki chodzi). Po wprowadzeniu 17' problem zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 No to szukam Szerszenia :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi