vmax Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam mam mały problem jak jade i krece pod czerwone pole a potem zwolnie i dam gaz na ful to sie silnik dławi regulowałem gaźnik ale to niepomaga może być że ma za mały stan na pływaku ustawiony :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Prędzej za duży, a wszystkie połączenia szczelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 w nsr nie ma ustawiania poziomu paliwa na pływaku bo jest plastikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Możliwe że zawór wydechowy ci sie zaciął i jest cały czas otwarty teraz i ma zadyszke na po gwałtownym dodaniu gazu. Możliwe też, że tłoczek sie szykuje do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Rozebrałem dziś gaźnik wyczyściłem przeregulowałem jest troche lepiej ale teraz jak chodzi na wolnych i dodam gwałotownie gazu to też sie dławi jutro jeszcze sprubuje przestawić iglice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Jak masz takie objawy to sprobuj najpierw samym skladem mieszanki (srubka) pokombinowac ;) Pokrec i znajdz odpowiednie ulozenie :rolleyes: Powinno pomoc. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi