bronx Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Jak w temacie planuje ktos wypad do chorwacjii na ok 14 dni w okresie wrzesniowym? Okilice Makarskiej , oczywiscie wyjazd wakacyjny czyli zadne spanie pod mostem ale tez nie w hoteleach 6 gwiazdkowych;) Predkosc to ok 100-120 , moze ktos sie skuci :icon_razz: A systematycznie bede odswiezac temacik :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Chorwacja wchodzi w gre, ale moze to tez? :http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=60843&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Myślę o Chorwacji, ale na przełomie lipca i sierpnia - tylko wtedy będę miał urlop.Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Chorwacja wchodzi w gre, ale moze to tez? :http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=60843&hl= My z zona wybieramy sie do chorwacji aby wypoczac , a przejazd nad brzegiem morza jest jedyny w swym rodzaju :) a i finansowo taniej wychodzi chorwacja Myślę o Chorwacji, ale na przełomie lipca i sierpnia - tylko wtedy będę miał urlop.Jurek. A moze uda sie oprzelozyc na wrzesien?? Upieramy sie przy wrzesniu bo :1) Pogoda jeszcze bardzo dobra2) ceny duzo mniejsz3)no i co chyba najwazniejsze ludzi jest duzo!! mniej i wszedzie spokojnie bez tloku czlowiek sie relaksuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Jestem wstępnie zainteresowany - Słowenia-Chorwacja- powrót pchyab przez Bośnię. Opracowuję właśnie trasę. Moim zdaniem tylko wrzesień i to najlepiej II połowa bo w lipcu jest tam gorąco jak w piekle.A czy pojade to się okaże wczesną wiosną, narazie z pewnych powodów nie mogę tego obiecać. Edytowane 6 Listopada 2006 przez MZrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 ja bardziej preferuje trase czechy-austria-slowenia potem w chorwacji kierowac sie na rijeke i w okolice makarskiej , a powrot przez msrodek chorwacjii odwiedzajac pletvickie jeziora :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) dodam tylko ze chorwacja jest juz mega droga, kola 1,5L kolo dubrownika 10zł. piwo 0,3L na obrzeżach starego miasta w dubrowniku 20zł. plitwieckie jezera 100zł. co nie zmienia fukctu ze to piekny i warty zobaczenia krj jak ktos nie był. Polecam co odważniejszym Czarnogóre :icon_mrgreen: Edytowane 8 Listopada 2006 przez rambo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Myślę o Chorwacji, ale na przełomie lipca i sierpnia - tylko wtedy będę miał urlop.Jurek.Dla mnie ten termin też jest dobry.Będziemy w kontakcie.Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Mam dwa pytania:-czy jest to typowo szosowa wyprawa? taki GS 500F poradzi sobie po tamtych drogach?-ile trzeba mieć na te 2 tygodnie kasy? Na pewno gdzieś pojedziemy w przyszłym sezonie. Termin jak najbardziej odpowiedni a w Chorwacji nigdy nie byliśmy więc może... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 tak normalna szosowka ja licze ok 1500 na osobe ( a dla switego ducha 2 tys w kieszeni oczywiscie zl) jak jechalismy ostatnio kolega na gs500 zamknal sie w cenie ok 1000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 tak normalna szosowka ja licze ok 1500 na osobe ( a dla switego ducha 2 tys w kieszeni oczywiscie zl) jak jechalismy ostatnio kolega na gs500 zamknal sie w cenie ok 1000zlwow! cena całkiem przystępna- bedę obserwował ten temat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) tez chcemy jechac w tamte strony. tylko ze szybsze sprzety tzn przelotowa deczko wyzsza. tak kolo 140-150 natomiast druga opcja to jest wypad do hiszpani przez paryz na GP w walencji. 14 dni łacznie 6000km tu mapa: http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...ture=09/11/2006 koszt okolo 5500-6000zł na 2 osoby z wejsciami i spaniem tankowaniem i zarciemwrazenia - bezcenne :)za wszystko zaplacisz karta masterkad Edytowane 9 Listopada 2006 przez bart_b Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narek23 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Tez myslalem o Chorwacji w przyszlym roku.Jesli przelotowa bedzie taka jak napisal "bronx" to jestem za. Tylko jak ten wyjazd bedzie wygladal.Opcja 1 to dojazd, znalezienie noclegu, zwiedzanie okolic i pod wieczor powrot do bazy.Opcja 2 to dojazd i co np. 2 dzien zmiana pobytu tak by jak najwiecej zwiedzic.Ja bym byl bardziej za 2 opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Predkosc takie jak pisalem , w 2 osoby i toboli powyzej 130 to zadna przyjemnosc a najlepiej ok 100-110. Tak na szybko przyjazd gdzie s wokolice tucepi (mam tam namiary na sprawdzone domki) blisko morza.Byczenie sie z kilka dnie w miedzy czasie pozwiedzanie okolicznych wysepek (caly jeden dzien hvar split) Potem zas pobyczyc sie troszke , (ew jak ktos ma ochote to moze zwiedzic dubrownik - mnie to juz nie interesuje , ok200km)No i wdzien powortu zajechac na pletwickie jeziora potem do slowenie nocleg i z tamta juz do domu. A z dojazdem tez podobnie nocleg w sloweni aby wszystko rozbic na 2 dni , wkoncu maja to byc wakacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Tez myslalem o Chorwacji w przyszlym roku.Jesli przelotowa bedzie taka jak napisal "bronx" to jestem za. Tylko jak ten wyjazd bedzie wygladal.Opcja 1 to dojazd, znalezienie noclegu, zwiedzanie okolic i pod wieczor powrot do bazy.Opcja 2 to dojazd i co np. 2 dzien zmiana pobytu tak by jak najwiecej zwiedzic.Ja bym byl bardziej za 2 opcja.za 2gą opcją też bym był. W zeszłym roku obleciałem z plecaczkiem większość Europy zachodniej i nigdzie nie nocowaliśmy dwie noce- tak lubimy śmiganie ;) Ale oczywiście można by się też pobyczyć gdzieś z dwa dzionki żeby złapać brązu.Jaka traskę bierzecie pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi