FrAnEk654321 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 mam problem tego typu, ze posiadam Honde NSR 125R i zdazy mi sie tak nieraz ze jak zajde go garazu i chce ja odpalic to rozrusznik nie daje zadnych znakow zycia. Przegladalem cala instalacje, wszystkie kable sa zaizolowane, zadne nie sa otatre nic. A nieraz zajde i rozrusznik okreci bez problemowo i bedzie krecil normalnie do czasu, a jak wogole nie zakreci to wogole juz nie zakreci, dopiero po kilku dniach sie odezwie. Sam juz nie wiem co to moze byc, najgorsze jest to ze jak sie nie odzywa to nie slychac zadnego przekaznika nic. Jest na to jakies racjonalne wytlumaczenie??? Jesli tak to prosze o pomoc POZDRO: Z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Wg mnie nie łączy Ci wyłącznik zapłonu albo wył. bocznej podstawki o ile jest, lub przekaźnik(i) który(e) jest(są) sterowany(e) tym(i) wyłącznikiem(ami) o ile są. Weź woltomierz i sprawdź czy po wciśnięciu startera pojawia sie napiecie na przekaźniku rozrusznika, (elektromagnesie)... Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 mam problem tego typu, ze posiadam Honde NSR 125R i zdazy mi sie tak nieraz ze jak zajde go garazu i chce ja odpalic to rozrusznik nie daje zadnych znakow zycia. Przegladalem cala instalacje, wszystkie kable sa zaizolowane, zadne nie sa otatre nic. A nieraz zajde i rozrusznik okreci bez problemowo i bedzie krecil normalnie do czasu, a jak wogole nie zakreci to wogole juz nie zakreci, dopiero po kilku dniach sie odezwie. Sam juz nie wiem co to moze byc, najgorsze jest to ze jak sie nie odzywa to nie slychac zadnego przekaznika nic. Jest na to jakies racjonalne wytlumaczenie??? Jesli tak to prosze o pomocPOZDRO: Z gory dzieki za pomocdzieki, dzisiaj odpalil normalnie, ale jak nastepnym razem mi nie bedzie chcial brocic to zrobie jak mowisz. DZIEKI pozdro P.S fajny piesek i moto oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Franek, ty mi tu wazeliny nie wciskaj... tylko bierz w łapę miernik i węsz gdzie nie łączy...Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) sprawdź masę przy silniku.u mnie podobne objawy miałem. zmasowałem na nowo, przeczyściłem styki i kręci jak goooopi :) Edytowane 5 Listopada 2006 przez Zbyszekm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 sprawdź masę przy silniku.u mnie podobne objawy miałem. zmasowałem na nowo, przeczyściłem styki i kręci jak goooopi :icon_rolleyes:dzieki popatrze, bo juz mnie to pomalu denerwuje!!! POZDR: P.S acha zgadzam sie z ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) u mnie w nsr terz cos sie takiego robiło czasamim, ale winny był bezpiecznik który czasami nie łączył Edytowane 6 Listopada 2006 przez motowojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 u mnie w nsr terz cos sie takiego robiło czasamim, ale winny był bezpiecznik który czasami nie łączyła masz jakies czesci do nsr, potrzebuje siedzenie!!!dzieki POZDR :icon_mrgreen: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f75c265e03468eb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 do nsr nie mam zadnych czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi