samul Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Dawno dawno temu..... (hmm... no nie tak dawno :D ) wybrałem sie na przejazdze do lasu. Podczas jazdy cos moczno strzelilo jakby w gazniku, ale motór dalej jechał wiec myslalem, ze to nic powaznego. Jednak gdy zmieniłem bieg na jedynke to niestety nie działał. Porblem jest w tym, że nie mam pierwszego biegu, a mam drugi. Co prawde z popychu na dwójce odpala ale boja sie zeby nie popsuc go do konca. Wiec chcaiłęm sie zapytac jak moge to naprawic. Chciałbym dodac, ze rozebrałem silnik i ta kuleczka od skrzyni biegu byla na swojm miejscu. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Jak rozumiem kopnik też nie działa? Znaczy że rozsypała sie skrzynia. (skrzynia to chyba za dużo powiedziane, raczej te 4 trybki i dwie ośki) Edytowane 4 Listopada 2006 przez DEAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Chciałbym dodac, ze rozebrałem silnik i ta kuleczka od skrzyni biegu byla na swojm miejscu. Rozebrales silnik wiec co jeszcze potrzebujesz ? :flesje: Przeciez wszystko masz na talerzu. Wystarczy wymienic uszkodzone elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 :wink: kulka od zmiany biegow nie tworzy silnika!!!! piszesz caly czas ze kulka jast ok, to nie zalezy do kulki, napewno rozsypala ci sie skrzynka biegow, ale zeby do tego sie dostac musisz rozpolowic silnik (tzn, jeszcze bardzoej go rozebrac nie tylko do kulki) mozliwe jest ze masz duzy luz na wodziku, lub tez tryby sa objechane(brzegi zebów zrobily sie okragle). POZDRO:zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samul Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dziekuje bardzo za pomoc. Ale ja jestem poczatkujacy i na mechanice za bardzo sie nie znam. Dlatego pytam. A kulce wiedziałem bo w starmy komarku ona wypadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Jak mowa o ogarze 205 to zapraszam na moja stronkę poświeconą temu motorowerowi. www.motorower.skutery-motocykle.pl Edytowane 7 Listopada 2006 przez tomason2 Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi