Gawron Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 motoru jeszcze nie mam a mechanika juz znalazlem :icon_biggrin: :icon_rolleyes: hehe no z 4T (klx) to ja Ci nie pomoge :bigrazz: kup 2T to bedzie inna rozmowa :smile:pozdr! Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ejjj, spoko koles ma duzo kasy i jest bardzo zamozny wiec teraz wystarczy wyprostowac go z cena i bedzie git... bo wg mnie co naprawial i co robil to jego sprawa a nie teraz pisze jakies bzdury ile to nie wlozyl w moto ... tak na marginesie kolejny czubek co robi kapitalny remont i zaraz po nim sprzedaje moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) tak na marginesie kolejny czubek co robi kapitalny remont i zaraz po nim sprzedaje moto Też chyba jestem czubek :icon_mrgreen: W zeszłą zime sprzedałem RXa 50/70 z nówką cylindrem, zmienionym gaźnikiem i kilkoma innymi nowymi częściami, które założyłem dosłownie tydzień wcześniej i przejechałem może z 5-10 km bardzo spokojnie. Powód - potrzebowałem pilnie kasy na KLXa, gdybym szybko nie zdobył szmalcu nie miałbym Kawasaki. Stare części i rachunki (z datą zakupu) były oczywiście do wglądu kupującego. Edytowane 6 Listopada 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 nie wiem, teraz mozesz rozne historie opowiadac ja np. wolalbym zeby mi nie robil remontu za 7500 zł i zdjal to z ceny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 nie wiem, teraz mozesz rozne historie opowiadac ja np. wolalbym zeby mi nie robil remontu za 7500 zł i zdjal to z ceny ....Powiedziałem to jako ciekawostkę, nie sprzedaję teraz żadnego motocykla więc nie musze nic reklamować. Przy kupnie jeśli nie widzę pisemnej gwarancji uważam że nie jest zrobione. Pozdrawiam i mniej stresu życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ja sie nie strsuje... twoja opowiesc przyjmuje do wiadomosci i nawet w nia wieze bo nie masz powodu zeby teraz glupoty pisac ale z tego wynika ze okolo 70% sprzedajacych ma taka wlasnie okazje ... chore troche co?? ten gosc spokojnie sprzedalby tego klx za 3500 i nie musialby tyle kasy moczyc ... chyba ze nie mowi prawdy o kosztach naprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ...ale z tego wynika ze okolo 70% sprzedajacych ma taka wlasnie okazje ... chore troche co?? Tu się z tobą zgadzam. Niestety większość okazji, to okazje ale tylko dla sprzedającego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi