eloelo Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 do mojego tematu :notworthy: http://video.google.pl/videoplay?docid=9022668092797606565 no ladnie ganiasz, nie powiem !trzeba sie w wakacje bedzie ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 dziex. no pewnie ze trzeba. teraz to chyba nie jestes w stanie ale musze sie ustawic z myjagim i ta wasza ekipa :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Zmień wydech w Dr-Z a usłyszysz prawdziwy dziwęk 4T :buttrock: Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 eetam. predzej wybebesze ten... ale podoba mi sie wiec nic nie zmienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Gratulacje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 tak z usa przyplynal. oj daje radosci w terenie daje. dzis jezdzilem calutki dzien. desz bloto grad snieg nie wiem co jeszcze i zajebioza bylo. niedlugo zrobie filnik ;D pzdr No ładne ładne moto szkoda że już się nim na cieszłeś http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M366121widziałem taki sam w ogłoszeniu- czyżby nie spełniał już twoich oczekiwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja też się przyłączam do pytania: czy maszyna się znudziła?Czekamy na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 forum detektywistyczne :lalag: :crossy: :biggrin: ale pytanie ciekawe :) drugie tez sie znudzilo? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M366098 na czym ty bedziesz teraz jezdzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 GRATULACJE... to co teraz...komary między zębami ,błoto na pysku????obcowanie z przyrodą? :flesje: ;) :biggrin: dobra rada...uwaga na myśliwych i leśników oni was ładnie mówiąc nie tolerują o ile będziesz latał po lasach Ale prośba gorąca zapodaj foty jak go już tak konkretnie przegonisz po terenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Inspektorzy... a może chłopak chce obie fury sprzedać i kupić coś w stylu exc/wrale czy ten drz aż 16k wart? Edytowane 5 Marca 2007 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi