mag*magic Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 dokladnie-mozna wyrwac zajebioza okazje. wlasnie ta drzka jest z ebay'a. kontener na moto kosztuje 425$ (a w Polsce musialem jeszcze 240zl doplacic DOMIE do tej przesylki [hamstwo i bezczelnosc] -niby nie duzo ale 425$ to mialo byc wszystko - stwierdzili ze doma w PL i w USA to dwie inne firmy i takie tam bzdety i musze cos oplacic w wysokosci 240zl ;]] ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Czyli sam transport ok 2000 zl :/ kupa kasy. Jaka waga kozy ?? Zawiecha to cos firmowego czy jakis standart ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 dokladnie-mozna wyrwac zajebioza okazje. wlasnie ta drzka jest z ebay'a. kontener na moto kosztuje 425$ (a w Polsce musialem jeszcze 240zl doplacic DOMIE do tej przesylki [hamstwo i bezczelnosc] -niby nie duzo ale 425$ to mialo byc wszystko - stwierdzili ze doma w PL i w USA to dwie inne firmy i takie tam bzdety i musze cos oplacic w wysokosci 240zl ;]] ) a miales tam w Stanach kogos czy sam tam pojechales i zorientowales sie co i jak?? czy tak w ciemno kupiles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 w stanach bylem w wakacje, tam ja kupilem pojezdzilem sobie i wyslalem do polski (na koniec wakacji). przyszla dopiero teraz bo jakies problemy w Hamburgu byly i stala sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 loooool :notworthy: nienawidzę Cię :clap: grrrrr, też chcę takie motoooo :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Czyli sam transport ok 2000 zl :/ kupa kasy. Jaka waga kozy ?? Zawiecha to cos firmowego czy jakis standart ? nom transport oscyluje w tej cenie. waga 119kg (z elektrykiem jest) :biggrin: wydaje mi sie ze zwiecha standard ale jak wroce ze szkoly to sie jeszcze upewnie :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 takiemu to dobrze ... oczywiscie gratuluje i mam nadzieje ze nie bedziesz pisal tematow typu Nie pali , Gdzie kupie silnik ? :(Wyglada na zadbana ... kupiles od jakiegos łebka ? czy od kogos starszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 od starszego czlowieka (1szy wlasciciel) a on jezdzil nia z takim malym dzieciekiem na mini-crossie hondy (wydaje mi sie ze mala xr-ka ;DD ) i to w weekendy. twierdzil ze moto ma przejechane 500 mil ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Mag*Magic mam nadzieje, że się nie obrazisz, że tak chamsko si wrąbie w temat :icon_razz:No ale dzisiaj zawitała do mnie skromniejsza wersja DRZ czyli DR 350S'93r. :crossy:Tak się złożylo, że dzisiaj śnieg spadł i musiałem po nim jeździć :buttrock: DR'a ma fajnie oddaje moc, wydaje mi się, że to nie żadna mina, nic w niej narazie robić nie trzeba. Za jakiś czas tylko olej i bede latal :icon_mrgreen:Dałem 5000 i jeszcze transport 400zł i napewno nie żałuje :icon_razz:http://www.bikepics.com/members/benek14/93dr350/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ... a jeszcze sie zapytam ile kosztowało cło??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 jescze cla nie oplacilem. mam czas do 9 XI. i bede musial ja pewnie na kilka dni tam odstawic ;(((ps. gratka benek14 ;D ( latam latam dr '94 kumpla z forum :PPP ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 jescze cla nie oplacilem. mam czas do 9 XI. i bede musial ja pewnie na kilka dni tam odstawic ;(((ps. gratka benek14 ;D ( latam latam dr '94 kumpla z forum :PPP ) a to sie płaci od wartości motocykla czy jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 od wartosci motocykla ale wg. ich katalogu i cen w PL ;((( (bez sensu ale coz poradzic-to funkcjonuje jak mafia-przekonuje sie o tym co dzien) ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ale to jakiś % od tej wartości?jaki konkretnie? :) p.s sory że sie tak dopytuje ale jestem konkretnie zielony w kwestii prawnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 10% od wartosci z transportem (!!!) i od tego 22% VAT i potem jeszcze cos tam ch** wie co oni tam jeszcze wymysla ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi