wild Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 moto- paolo potrzebuje ramy.. dogadaj sie z nim bo ciagle widze opis na gg "szukam ramy do k-750.." ;) ludziska jest emka z moich okolic do sprzedania za 3tys bez papieru.. dzisiaj ja ogladalam- blacha do ratowania, przod wahaczowy, na falbanach, poki co ma kasiowska lampe ale reszta emcia. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 przod wahaczowy, Goska Jak ktoś nie jest wielbicielem takiego przodu i nie ma dużo kasy na regenerację albo zaplecza (obrabiarki) to raczej odradzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No chyba żeby zamontować na długim wachaczu ale o już inna para kaloszy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 zmiana przodu na teleskopowy raczej odpada. Obilo mi sie o uszy ze glowka ramy pod wachaczyki jest pod innym katem niz w zawieszeniu teleskopowym. Po zmianie przodu w takiej ramie motocykl kiepsko sie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 http://img223.imageshack.us/img223/7130/kolorystykajc3.png Fakt że moturek na takim zawiasku wygląda bardzo ciekawie . Jeśli chodzi o różnicę w kącie pochylenia główki ramy(też o tym słyszałem ale nigdy nie sprawdziłem) , to co by człowiek nie założył i nawet do góry kołem będzie sie lepiej prowadziło niż to. A jeśli jeszcze trzymamy się emki to jest niska i zawiasek na długim wachaczu zrobi z niej chopero-łunochod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) ten przod jest dany na sztuke- motocykl widocznie na ukrainie nie byl kompletny to rusek musial cos dac w zamian za emowki.. Edytowane 26 Stycznia 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi