konrad1f Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 uległem małemu wypadkowi, który sam spowodowałem, nikt inny nie brał w nim udziału, odniosłem obrażeniai teraz tak, w rzeczywistości wyglądło to tak że dałem na koło, przesadziłem, wyjeb..em się, w jednej nodze skręciłem kolano i uszkodziłem więzadła, drugą złamałem w stopie i uszkodziłem więzadławiem że kasa tak czy tak mi się należy ale nie wiem co napisać we wniosku odnośnie "przebiegu" wypadku i jego przyczynach, o skutkach wiem co napisać:bigrazz:tak sobie myślę że źle by to wyglądło gdybym napisał że szalałem i się uszkodziłem -PZU może robić problemyczy wplątać w to jakąś wyrwę w jezdni/plamę oleju/jakieś zwierzę domowe(tu chyba przesadziłem:))? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Zawsze możesz napisać prawdę: czyli że wywróciłeś się w czasie jazdy i nie wiesz dlaczego. A na ilu kołach akurat jechałeś i tak nikt nie zapyta... :bigrazz: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi