KORAS Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hej. :) Wszyscy mają powód do radości :P i ja też taki mam. Narazie jest taki malutki ale z czasem będie wiekszy :smile: A chodzi o to, że w lutym rozpoczynam kurs kat. A i jak zima sie nie rozmyśli to w kwietniu powinny być ezgaminy :clap: Pozdrawiam wszystkich mających prawko i tych co nabędą je w przyszlości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja zdałem za pierwszym razem na kat. B i też już zacząłem na Kat. A tylko warunki nie sprzyjają jak na razie... Ale już Wsk-e szykuje żeby tylko po odbiorze siąść i jechać gdzie mnie poniesie :) :D Ja zdałem za pierwszym razem na kat. B i też już zacząłem na Kat. A tylko warunki nie sprzyjają jak na razie... Ale już Wsk-e szykuje żeby tylko po odbiorze siąść i jechać gdzie mnie poniesie ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Też się zapisałem na kurs, na A1.W piątek wpłacam kasę i ruszam ... Będę się uczył na ... Yamaszce 250 cm3 :O Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Viper gratuluje :flesje: Ja na B mam drugie podejscie za 3 tygodnie :biggrin: A na kat. A zapisuje sie w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Dzisiaj miałem egzamin na A+B i zaliczyłem niestety tylko A :clap: Razem ze mną na A zdawały 3 osoby, ale zaliczyłem tylko ja :biggrin: Po jeździe na A, powiedział tylko, że pójdzie coś zjeść i możemy przystąpić do B...Po placu zero problemów, wyjechałem na miasto i ogólnie ok, ale oblał mnie na parkowaniu prostopadłym przodem :icon_eek: Mówi zaparkuj po prawej stronie na jakimś wolnym miejscu, upatrzyłem sobie jedno, zwolniłem, dojechałem do środka jezdni i zacząłem parkować, ale stwierdziłem, że się nie zmieszczę, wychyliłem się, nacisnąłem na sprzęgło i lekko na hamulec, ale poczułem mocne szarpnięcie i zdziwiłem się o co biega :offtopic: Powiedział, że mamy się zamienić miejscami i wracamy do ośrodka, bo moje zachowanie może powodować zagrożenie w ruchu drogowym :clap: Byłem o dyrektora ośrodka i ma obejrzeć taśmę i jutro da mi odpowiedź czy mogę napisać odwołanie :clap: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Gratulacje, ważne, że zdałeś A :icon_eek:U Was są już egzaminy na kat. A ?!W lutym ?! :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Gratulacje, ważne, że zdałeś A :biggrin:U Was są już egzaminy na kat. A ?!W lutym ?! :clap:Dzięki :icon_eek: Cały czas były :clap: ;PChyba, że padał śnieg, albo deszcz to nie było :offtopic: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 To i ja sie pochwale - dzis zdałem kat. C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Graty :)B@rtek to macie fajnie, u nas te nieroby robią egzaminy dopiero od kwietnia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Graty :)B@rtek to macie fajnie, u nas te nieroby robią egzaminy dopiero od kwietnia :/ Gratuluacje B@rtek. U mnie w Poznaniu egzaminy na A w WORD-idzie są cały czas, ale szkoły jazdy są niechętne do kursów o tej porze roku... Ja skończyłem B i czekam na egzamin do 30 marca :) Trochę długo, nie powiem. W kwietniu zacznę w końcu upragnione A czyli przy sprzyjających wiatrach dzięki nierobim z WORD-u egzamim będzie pewnie koło czerwca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam i gratuluje wszystkim,ktorzy uporali sie z egzaminem :biggrin: :) ;) Tych ktorym sie nie udalo pocieszam.Moj Syn ma prawko ponad rok,a Zonka zdala w sobote,wiec glowa do gory :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Gratuluacje B@rtek. U mnie w Poznaniu egzaminy na A w WORD-idzie są cały czas, ale szkoły jazdy są niechętne do kursów o tej porze roku...Dzięki :icon_mrgreen: U mnie w szkole w, której się uczyłem można jeździć cały rok motocyklem, bo zależy to od Ciebie czy czujesz się na siłach, żeby przy np. +3C jeździć po placu :biggrin: Chyba, że jest ślisko, pada lub cos w tym stylu to oczywiście nie ma jazd :wink: Poprawkę na B mam 22 marca dopiero :evil: Kuba możesz przecież zdawać u mnie, bo daleko nie masz (17zł bilet pociągiem w obie strony), a kolejek na A nie ma, a poza tym trasa jest strasznie łatwa :DMógłbyś mieć egzamin w ciągu miesiąca jak zależy Ci na czasie :wink: Edytowane 20 Lutego 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia* Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja również wszystkim gratuluję! Wiem jaki to stres, egzamin na A zdałam w lipcu w 30 stopniowym upale. Były potężne nerwy, ale zdawałam w Ostrołęce - wielkie podziękowania dla Panów Egzaminatorów :) :notworthy: :notworthy: Byli przesympatyczni i zależało im na tym, żebym zdała :wink: Pewnie zadziałał troszkę mój urok osobisty :cool: :wink: , bo placyk poszedł mi beznadziejnie. Na szczęście traskę pokonałam bezbłędnie. I bardzo się cieszę, że w tym roku będę mogła sezon rozpocząć na wiosnę a nie jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bi3gan Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Witam!Dopiero teraz ten temat odkryłem, więc się w nim wypowiem ;).Otóż 10 lutego zdawałem egzamin na kat. B i A. Zdałem teorie (0 błędów :buttrock:), jak i jazdę samochodem, ale na motocykl nie chcieli mnie puścić z powodu śniegu. Więc ustalili mi termin na motocykl na 16 marca. Najtrudniejsze już za mną, bo egzamin na motocykl jest banalny :icon_mrgreen:. Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli, to pod koniec kwietnia zostanie wydane mi prawo jazdy i będę kupował swój pierwszy motocykl. Wkrótce dołącze do Was. :P Pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2007 przez Bi3gan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 ...a co sie nie pochwale teoria zaliczona :) of kors 0-błendóf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi