kardan Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Chciałbym odświeżyć temat półek gdzie tanio i solidnie można je dorobić i jaki materiał będzie wskazany alu wacowane na gorąco duralu czy jeszcze coś innego.Z góry uprzedzam że ze względu na cenę tytanowe odpadają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 ja swoje do mojego dragstara zamawialem w firmie z Jeleniej Gory pod wymiar koszt 1100 zloty komplet 2 polki 3 cm grube i sztyca . nie polecam jednak tej firmy bo mialo byc 2 tygodnie a waszlo 2 miesiace!!! na allegro oglasza sie czlowiek z Gdanska tez robi polki koszt 1000 zloty. tanszej alternatywy nie znalazlem poza ebay.com z USA ale tam tylko pod ramy od HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Nie wierzę w mozliwość zrobienia tanich , porządnie wykonanych podestów ,a to dlatego ,że fabrycznie są odlewane, i czy jeden komplet ,czy seria musi być zrobiona forma , która kosztuje wiecej niż podesty w sklepie , we własnym zakresie mozna próbować frezować , potem jeszcze trzeba je wypolerować pochromować lub polakierować , potrzebne też będą wkładki gumowe , własnym sumptemmożemy je wyciąć z jakichś grybych gum ,ale napewno nie bedzie to wygladało estetycznie (w moim moto handlarz brakujące orginalne z podestów pasażera zastapił docinanymi i przykleił na budapren ,odpadły po miesiacu , ja je wkleiłem w firmie od szyb samochodowych , uznałem że klej do szyb będzie pewny i sie nie pomyliłem ,ale koszty to 50 PLN) skoro firmowe np. Higway Hawk'a to koszt od 500 do 700 PLN , to po so wyważać otwarte drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 podesty??? koledze chyba chodzi o polki do zawieszenia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 podesty??? koledze chyba chodzi o polki do zawieszenia ???Zdecydowanie. Uważałem to za oczywiste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Podjedź na ul. Mickiewicza - kiedyś tam była Honda. Dorabiają półki, ale nie znam kosztów. Kiedyś z gościem na Orlim Gnieździe rozmawiałem to mówił, że półki 30* dorobił za 500 zł. * - szerokość /na grube lagi, szeroki przód/pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Podjedź na ul. Mickiewicza - kiedyś tam była Honda. Zaraz za autokomisem "Venta"(czy jakoś tak)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Zaraz za autokomisem "Venta"(czy jakoś tak)?Tak, otworzyli tam niedawno komis itp - kolega znimi rozmawiał odnośnie adaptacji innych lag do swojego moto /na bazarze/ i powiedzieli mu, że mogą dorobić półki bez problemu...PSA co kombinujesz ze sprzętem ? :( Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Sorry za pomyłke , nie wiem czym sie zasugerowałem ,że zaczołem pisać o podłogach , może starcza demencja :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Tak, otworzyli tam niedawno komis itp - kolega znimi rozmawiał odnośnie adaptacji innych lag do swojego moto /na bazarze/ i powiedzieli mu, że mogą dorobić półki bez problemu...PSA co kombinujesz ze sprzętem ? :(Po prostu potrzebuję podrasować przód :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi