max264 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) witam wszystkich...w jaki sposob wymienic ta tulejke zelazna w magnecie...bo jak wszyscy wiedza lubia one pekac....chodzi mi jak zamocowac nowa Edytowane 21 Października 2006 przez max264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Chodzi Tobie o ta co sie ją nituje do koła zamachowego?To po prostu przynituj nową!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no o to mi chodzi...no ale jakie nity tam maja byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jak to jakie ? Pelne, stalowe nity - takie jak te stare. Nie wiem czy sam to zrobisz, bo po pierwsze musi byc to w miare wycentrowane, a po drugie dosyc dobrze zanitowane (nity nie moga sie robic luzne).Poscinaj stare nity i bedziesz wiedzial o jaki przekroj pytac w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi