Litrus Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 http://www.bikepics.com/members/stuntrules/a wiec jednak sie da :() niewiedzialem ze mozna nawet tym spalic gume w jezdzie ... dobreTak przy okazji to na stronie pisze ze jedzie 110 ? prawda to ? jak jest z przyspieszeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 to jest silnik albo od mtx albo od ns wiec one maja po okolo 12 a ns po 16 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Napisalem to juz dawno....Mozliwe ze maxymalnie odblokowany silnik pujdzie z tej jedynki na gume normalnie z nogami na nuzkach.Ale ehh to jest lipa..50cmm z 4 biegami do tego bardzo slabe..Silnik od 80cmm wtedy bedziecie latac wiem bo sam na takim jezdzilem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) ale przeciez jak juz jedzie na kole to moze nogi dac na podnozki bo te nogi to chyba do utrzymania rownowagi zeby na boki nie poleciec ? proponuje dac cylinder 70 i zawsze bedzie troche lepiej a jeszcze lepiej by bylo jak by kupil 125 na 50 albo cos w tym stylu ...ja simakiem cos prubuje z nogami na ziemi nawet dobrze mi idzie, a juz jak postawie nogi na nozki to nawet metra niemoge przejechac, wogole go poderwac niemoge, a jak juz jade dam nogi na nozki to odrazu opadam. zamalo mocy, ale dibo masz moze jakies swoje stare filmiki jeszcze z simsonem jak na kole latales? jak tak to zapodaj jak mozesz, i ty tez z nogami na ziemi latales czy na nozkach? bo niepamietam juz ale wiem ze dobrze ci szlo.[http://video.google.pl/videoplay?docid=7287198748231299858&q=szpaq Edytowane 24 Listopada 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi