Skocz do zawartości

Prawo jazdy A1

Gość Punkbuster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety poziom nauki w większosci szkoł jazdy jest porażająco niski ... :(

Musimy wszystkiego uczyć się sami, na drodze ...

No wlasnie a dlaczego ? W koncu karzdy z nas byl kiedys kursanten a zarazem klijetem ktory placil. Moje pytanie, co za to otrzymalismy ?????????????? Kazdy z nas wie, prawie ze nic. ( Ja osobiscie mialem troche inny przebieg mojego szkolenia z ktorego bylem i jestem b. b. zadowolony. Oszczedzilo mi to dobrych kilku lat jazdy i moze paru gleb )

Pozdrawiam

:crossy:

Witam!!

Jak ja robiłem A1 to musialem wyjezdzić wszystkie godziny 10h plac i tak samo miasto;/ Na teorie nie chodzilem bo sie uczylem przed egzaminem w domu:)

Co do egzaminu to mówili mi że jak bede zdawał na kategorie A mając A1 to czeka mnie tylko egzamin praktyczny wiekszym motorem. Ale czy to prawda hmm....???? Nie wiem :crossy:

Pozdro!!

P.S Całe prawko A1 wyszło mnie około 1100zl.

Z tego co wiem...

- Prawo jazdy kategori A i kategoria A1 jest taki sam, różnica polega tylko na tym jakim motocyklem zdajesz

- Jesli masz A1 to gdy zdajesz A tez muszisz zdać teorie, plac i miasto tak jak to jest na normalnym egzaminie

- ceny A i A1 są takie same

- stopień trudności jest taki sam

- Mozesz jednoczesnie Zdawać na Kategorie A i B wtedy masz specjalny test z teori "18 + 6" i mozna to zrobic tylko wtedy jak chcesz zdawać jednocześnie A i B ( tego samego dnia ) czyli tak jak ja to zrobiłem :icon_twisted:

- koszt prawa jazdy A w płocku to wydatek okolo 800 zł

- koszt prawa jazdy B w płocku to wydatek okolo 1200 zł

Edytowane przez Golas

wbijcie sobie to do głów , że jak macie A1 i chcecie zrobić A to musicie :

1. wyjeździć 10 h na placu i mieście

2. zdać egzamin praktyczny

3. odebrać prawko

Jak sie nie jest pewnym czegoś to po prostu tego nie piszcie bo potem jest burde* . Nie będę palcem wskazywał ( pozdro Prog :icon_rolleyes: ) ale część osób to notorycznie robi...