Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 kiedyś na ósemce zrobiłem 22km. Gość jak zobaczył odczyt licznika, to trochę się zdziwił. Niestety, nie odpowiedział mi na pytanie, czy to dużo, czy mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 kiedyś na ósemce zrobiłem 22km. Gość jak zobaczył odczyt licznika, to trochę się zdziwił. Niestety, nie odpowiedział mi na pytanie, czy to dużo, czy mało. Mały OT, ale ile Ci to zajęło ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 kiedyś na ósemce zrobiłem 22km. Gość jak zobaczył odczyt licznika, to trochę się zdziwił. Niestety, nie odpowiedział mi na pytanie, czy to dużo, czy mało.A w głowie Ci się nie zakręciło? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 nie no bez sensu :icon_mrgreen: A1 tak samo jak A myślałem ze to będzie troche trudniejsze od motoroweru przeciez to nie są aż tak rużniace sie maszyny np yamaha tzr 50 do yamahy tzr 125 albo 80 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 normalnie, po bożemu, godzinę zegarową kręciłem tą ósemkę :icon_mrgreen: . Prawdę mówiąc była to dla mnie doskonała zabawa :) , chyba na edycie 150 tyle natrzaskałem (albo na yamaszce ybr...). Naprawdę fajnie było doskonalić wejście w zakręt. To chyba jedyna rzecz w moim życiu, którą chciałem wymasterować :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Słyszałem że jak sie ma A1, to jak sie zdaje na prawko kat. A to wtedy odpada teoroia. :icon_mrgreen: To prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Słyszałem że jak sie ma A1, to jak sie zdaje na prawko kat. A to wtedy odpada teoroia. :icon_mrgreen: To prawda?? chyba tak, ale jak to w parktyce wygląda to nie wiem.Właśnie, jak w tym momencie w wykupem kursu, jeśli chce zdać A mając A1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 chyba tak, ale jak to w parktyce wygląda to nie wiem.Właśnie, jak w tym momencie w wykupem kursu, jeśli chce zdać A mając A1? Kurs jest ten sam. Nie widziałem specjalnych kursów dla posiadaczy A1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily_mk Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 a nie wiecie moze czy da rade zdawac w zime?albo cos koło zimy np list grudzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jak masz A1 to przy robieniu KURSU na A nie uczysz sie juz teorii, ale egzamin zdajesz. Tak mi mowili w szkole jazdy, jak bede sie u nich uczył na A1 a potem na A to odpada teoria i płace mniej, ale na EGZAMINIE zdajesz to i to. Tak też wyczytałem na www.125.pl a nie wiecie moze czy da rade zdawac w zime?albo cos koło zimy np list grudzien?Kurs możesz robic kiedy Ci sie podoba, ale egzaminy u mnie, w Gdańsku i Gdyni trwają do 9.11, chyba, że pogoda bedzie bardzo ładna to może trochę przedłużą. W przyszłym roku zapisy na egzamy są od marca, a pierwsze egzamy od 1.04.2007r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Oczywiście chodzi tu głównie o kasę. Czyli wykupuje same jazdy w szkole, czy poprostu idę na sam wewnętrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Musisz ukończyc kurs jeszcze raz, musisz miec ten kwitek.ALE dzieki temu, ze masz A1 przysługuje Ci mozliwosc uczenia sie na kursie tylko praktyki i co za tym idzie zapłacenia mniej. Poszukaj tego tematu na www.125.pl, był zakładany przez jakąś dziewczynę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 z czego wiem to jesli sie robi prawko a1 to pozniej a robi sie kurs a egzamin bez teori ale jesli chce zrobic jeszcze na samochód to tez bez teori? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Prawko motocyklowe do prawka samochodowego nie ma nic do rzeczy ... ;) Źle wiesz ;)Nie jestes zwolniony z EGZAMINU - teorii tylko podczas KURSU nie uczysz sie juz teorii, uczysz sie tylko PRAKTYKI a co za tym idzie płacisz mniej :) Pytałem sie w szkołach jazdy, to prawda. Pozdrawiam i czytajcie dokładniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 przeczytalem posty i slabo mi sie zrobilo. Kiedy to sie w tym PRL-u zmieni i panowie instruktorowie zaczna traktowac kategorie i A1 na powaznie i zaczna sie interesowac co kursant w ogole robi. Moj instruktor wyprowadzal tylko motor z kanciapy i tyle go widzialem Teori jazdy 0. PS sezon na kat. A rozpoczyna sie od Kwietnia Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi