Gość Punkbuster Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 mam pytanie od ilu lat można zdawac na prawko A1 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 od 16 moderatorze..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Kurs możesz rozpocząc 3 miechy przed 16 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Kurs możesz rozpocząc 3 miechy przed 16 :Do tym nie wiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 dzięki :buttrock: a czemusz to moderatorze ?? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) hmmm, no bo wiesz, tematów o A1 jest miliard. Naprawdę mozna było tego poszukać :buttrock: Edytowane 19 Października 2006 przez centymetr_sześcienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 o tym nie wiedziałem... widzisz jakiś pożytek jest , dowiedziałeś się czegoś nowego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 problem w tym, że A1 już mam. Myślałem, że tyczy się to tylko B :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 a ile to kosztuje i jak dlugo trwa kurs?jak to wogole wyglada?test i jazda czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Kurs najczesciej kosztuje tyle samo co na A, w jakis mniejszych miastach czasami da rade znalezc szkołe za 300-500 zł. Kurs trwa niecały miesiac (w 3mieście), tam jest chyba 20 godzin jazdy i 30 praktyki albo odwrotnie cuś takiego :D Z tym, że wiadomo jak to jest na prawde - nawet połowy tego nie wyjezdzisz. Potem zapisujesz sie na egzam, zdajesz pierw teorie, potem plac i na koncu miasto :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ja robiłem rok temu. Nie pamiętam ile to dokładnie kosztowało, ale coś około 5 stówek.Wyjeździłem wszystkie jazdy, chyba 16 na placu i 4 na miachu. Potem jeszcze dokupiłem. Teoria jest czysto "teoretyczna", bo nam wykładowca powiedział, że on nawet nie ma o czym gadać przez 20 godzin, więc miał ich kilka i je zapętlał. Jak zdasz wewnętrzną teorię, co jest banalnie proste, to juz możesz sobie ją odpuścić. Ona ma tylko przygotować do zdania egzaminu.Nie wiem jak było u Was, ale ja chodziłem na wykłady razem z kierowcami na B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 to tak trudno zdać na A1 :0 myślałem ze to będzie cos w stylu karty motorowerowej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulczyk Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 No na A1 nie jest tak łatwo jak na karte motorowerową :icon_mrgreen: Trzeba to samo umiec i to samo wiedzieć co na kat.A , tylko się jeździ mniejszym motocyklem (125cmm) i to jedyna różnica a tak to wszystko to samo co na kat. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Na A1 nie jest tak ciezko. Podobnie jak na karte motorowerowa :) Jak ja zdawalem to 16godzin musialem wyjezdzic na placu na 8 co stawalo sie pa 10min nudzace. a motem miach egzamin i zdane.I mozna smigac :icon_mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 A1 zdaje się tak jak na A. Więc trudność jest podobna. Nie można tego porównywac z kartą motorowerową, bo to dwa całkiem inne poziomem egzaminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi