Pitu Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 jeśli podrożujący jeszcze na razie motorowerami mogą być, to ja chętnie (adres w profilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 juz wysłane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 jeśli sie przydam to bardzo chetnie wypełnie formularz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja też, ja też.zaraz wysylam @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 jeśli podrożujący jeszcze na razie motorowerami mogą być, to ja chętnie (adres w profilu) hejka - w temacie mam motocykliści... jednak jest róznica moim zdaniem co uwzględniam... niemniej wielkie dzięki za chęci :buttrock: jesli komuś kto prosił nie wysłałem- proszę powtórzyć(jesli ma ochotę :biggrin: ). trochę tego jednak nie ogarniam... idę po tusze do drukarki :lalag: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 wysłałem już swoje pozwolenie na zalanie mnie pytaniami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ... wysłałem ... jak najbardziej subiektywne ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ... wysłałem ... jak najbardziej subiektywne ... :D przeciez o to chodzi,ze subiektywne :D. byle prawdziwe i niekombinowane ;). nie bać się zaznaczać dzięki :P heh chyba sobie to 'dziękuję' wrzucę w podpis... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A nie lepiej na jakiejs stronie, serwerze etc. zamiescic tą ankietę?? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ja swoją ankietke odesłałem wczoraj do Ciebiepozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Witam,możesz posłać na mój adres e-mail. Jest w profilu.pozdrawiam Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 A nie lepiej na jakiejs stronie, serwerze etc. zamiescic tą ankietę?? pzdr. kombinowałem nad tym,ale jak wspomnialem gdzieś indziej- w ten sposób mam nad tym jakąś kontrolę...oczywiście- jak ktoś się będzie chciał zabawić moim kosztem to i tak to zrobi, ale w ten sposób nie daję mozliwości zrobienia tego osobom z zewnątrz... mam nadzieję ;) pzdr ps :D aktualnie do samego kwestionariusza dolączam juz instrukcję w osobnym pliku, bo zauwazyłem,ze juz jedna osoba nie przeczytała instrukcji w pierwszym poście :D. nie mam pretensji, oczywiście jestem wdzięczny za chęć udziału, lecz instrukcja musi być :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evik3 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ja też poprosze. Zaraz wyśle maila :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Jak tylu Was to i ja chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 poprawki dosłane :buttrock: krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi