Skocz do zawartości

Jaka bielizna pod kombi?

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Od lat posiadam termoaktywne gatki* i golfik Alpinusa - bardzo je sobie chwalę, zwłaszcza w chłodniejsze dni. W tym roku dokupiłem oddychający T-shirt w HiMountain i również sprawuje się on rewelacyjnie.

*Gatki mają tę zaletę, że jak się je założy pod spód, to przy dzisiejszej temperaturze można jeździć w miarę komfortowo nawet w jeansach (w moim przypadku na skuterze).

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Jeżeli o Panie chodzi to koronkowa tylko jak w szpilkach biegi zmieniać ????????

????? a co mają wspólnego szpilki z koronkową bielizną???????

Do tej pory wydawało mi sie, że szpilki i koronki można oddzielnie nosić i nie wpływa to na prowadzenie maszyny ( nawet gdy rzeczone koronki zaczną wrzynać sie w pewną część ciała ) :buttrock: :biggrin:

A jeśli chodzi o zmienianie biegów to chciałam Cię poinformować, iż jakkolwiek jest to cholernie niewygodne , to mimo wszystko wykonywalne, jako, że kobieta potrafi. Naprawdę. Szczególnie jak ma w tym jakiś cel :lalag: :clap: :D

Cave tibi a cane muto.

a wiesz ile sexu w takich kalesonach?:P

No nie wiem, przyznaję ... tego fetyszy w życiu jeszcze nie kosztowałem :flesje: ... mówisz, że warto?

&REW. :crossy:

????? a co mają wspólnego szpilki z koronkową bielizną???????

Do tej pory wydawało mi sie, że szpilki i koronki można oddzielnie nosić i nie wpływa to na prowadzenie maszyny ( nawet gdy rzeczone koronki zaczną wrzynać sie w pewną część ciała ) :buttrock: :biggrin:

A jeśli chodzi o zmienianie biegów to chciałam Cię poinformować, iż jakkolwiek jest to cholernie niewygodne , to mimo wszystko wykonywalne, jako, że kobieta potrafi. Naprawdę. Szczególnie jak ma w tym jakiś cel :lalag: :clap: :D

Tak ... czegóż to Babeczki nie robią dla facetów ;) ... tyle lat już żyję a ciągle z podziwu wyjść nie mogę :P :D

• Administrator

80% tu wypowiadających się ma ostrzeżenia za spam. Panie odstrzegam lojalnie - jeśli zauważę jeszcze podobne pierdoły w innych tematach w dziale Co i jak kupić, a także w każdym innym dziale fachowym, włączam Wam zakaz pisania na 2 tygodnie!

Proponuję dokładnie przemyśleć swoje zachowanie!

pzdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...