Olsen Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Od lat posiadam termoaktywne gatki* i golfik Alpinusa - bardzo je sobie chwalę, zwłaszcza w chłodniejsze dni. W tym roku dokupiłem oddychający T-shirt w HiMountain i również sprawuje się on rewelacyjnie. *Gatki mają tę zaletę, że jak się je założy pod spód, to przy dzisiejszej temperaturze można jeździć w miarę komfortowo nawet w jeansach (w moim przypadku na skuterze). Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Jeżeli o Panie chodzi to koronkowa tylko jak w szpilkach biegi zmieniać ???????? ????? a co mają wspólnego szpilki z koronkową bielizną???????Do tej pory wydawało mi sie, że szpilki i koronki można oddzielnie nosić i nie wpływa to na prowadzenie maszyny ( nawet gdy rzeczone koronki zaczną wrzynać sie w pewną część ciała ) :buttrock: :biggrin: A jeśli chodzi o zmienianie biegów to chciałam Cię poinformować, iż jakkolwiek jest to cholernie niewygodne , to mimo wszystko wykonywalne, jako, że kobieta potrafi. Naprawdę. Szczególnie jak ma w tym jakiś cel :lalag: :clap: :D Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a wiesz ile sexu w takich kalesonach?:P No nie wiem, przyznaję ... tego fetyszy w życiu jeszcze nie kosztowałem :flesje: ... mówisz, że warto? &REW. :crossy: ????? a co mają wspólnego szpilki z koronkową bielizną???????Do tej pory wydawało mi sie, że szpilki i koronki można oddzielnie nosić i nie wpływa to na prowadzenie maszyny ( nawet gdy rzeczone koronki zaczną wrzynać sie w pewną część ciała ) :buttrock: :biggrin: A jeśli chodzi o zmienianie biegów to chciałam Cię poinformować, iż jakkolwiek jest to cholernie niewygodne , to mimo wszystko wykonywalne, jako, że kobieta potrafi. Naprawdę. Szczególnie jak ma w tym jakiś cel :lalag: :clap: :D Tak ... czegóż to Babeczki nie robią dla facetów ;) ... tyle lat już żyję a ciągle z podziwu wyjść nie mogę :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 NOO widze że bielizna chwyciła :biggrin: Trzeba ten temat wysłać do producentów bielizny motocyklowej może zaczną jakąś koronkową robić :buttrock: :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 80% tu wypowiadających się ma ostrzeżenia za spam. Panie odstrzegam lojalnie - jeśli zauważę jeszcze podobne pierdoły w innych tematach w dziale Co i jak kupić, a także w każdym innym dziale fachowym, włączam Wam zakaz pisania na 2 tygodnie! Proponuję dokładnie przemyśleć swoje zachowanie!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi