drobi Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Tomek sprzęt 1sza klasa GRATULACJE ;) Piękne tylne koło - nie wspominam o pozostałych detalach i silniku :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 A co zrobisz jak Ci się maszyna, odpukać, zbuntuje? Jak z serwisem? Nie będzie problemów w autoryzowanym o ile tam będziesz robił oczywiście. Nie orientowalem się jeszcze czy autoryzowany będzie robił problem z wymianą oleju, ale nie powinien.Dajesz kase to robią, przecież to taki sam sprzęt jak ten co stoi u nich na salonie.Jak się zbuntuje, to mam gwarancje od Andrzeja Bogusławskiego.Jedyny problem to wtedy transport motocykla 800km do Słupska.Ale rachunek prawdopodobieństwa jest prosty-ile razy i co się może zepsuć w ciągu dwóch lat w nowym motocyklu, żeby koszt transportu przekroczył prawie 8 tys? Jeśli będą to jakieś bzdury to nawet nie będzie mi się chcialo jechać taki kawał drogi, tylko podwioze do najbliższego serwisu, zapłace i będe śmigał dalej,żeby zaoszczędzić czas.Za przeglądy okresowe i tak trzeba płacić, czy moto ma gwarancje Suzuki, czy nie. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Prawdziwa bestia :P Osobiście nie bał bym się o serwis. W takiej nówce co ma się zepsuć? Ja mam chinę i nie narzekam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Pewnie macie rację. A wiecie co jest właściwie przyczyną takiej różnicy cen? Skąd oni biorą te maszyny?Z tego co zobaczyłem to na Hayabusie zarabia się 10k, to daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nie wiem skąd p.Boguslawski kupuje motocykle, a niższą cenę tlumacze sobie tym, że tylko kilka osób "ogryza" coś z wartości finalnej motocykla, a nie cała sieć Suzuki. Kiedy ta wiosna? :icon_idea: Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Gratulacje, jeździłem w tym roku tym modelem i powiem szczerze, że trzeba mieć dużo samozaparcia żeby nie odkręcać manetki na full ( na drugim biegu robi 130 km/h na bardzo krótkim odcinku - nie wiem na jakim bo droga się skończyła) jeszcze raz gratulacje zakupu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi