Prałat Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 To post nie na temat, ale w Virago po oryginalnym stać mnie było jedynie na wydech kombinowany. Tak sobie... W VZ 800 - męczarnia, ciągle słychać było łańcuch a wybebeszać nikt nie potrafił. W Volusii jakiś kombinowany wydech - dźwięk spoko, ale wygląd wiele pozostawiał do życzenia. W Wild Starze postanowiłem czekać i się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 O to fotki mojego motocykla :bigrazz: Kliknij tutaj!!! Obiecałem więc są. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...AMESE%3AIT&rd=1 A tu ja sprzedaje swojego Draga :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 No dobra majkelpl. ale dlaczego nie umiesciles swojego postu w dziale "gielda" ? Oj chlopie, chlopieeeeeee, nie po to forum jest tak rozbudowane tematowo, by spamowac byle w temac sie wciac. PSJesli urazilem,sorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Chcialem tylko pokazac fotki swojego a to byla jedyna droga :buttrock: :) Bo jak na razie nie wiem jak je inaczej wrzucac :icon_razz: :icon_razz: Jesli poczuliscie sie zespamowani, sorki bardzo :bigrazz: Edytowane 24 Października 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 No no ładna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Spoko majkelpl. Motocykl miales fajny. Mnie chodzilo tylko o zwrocenie uwagi na to iz jest dzial forum bardziej odpowiedni do umieszczonia Twojego posta :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Wiem o tym ale nawet tam nie zamieszczam bo kto bedzie chcial kupic w Anglii z Ebaya ????Ale generalnie fajny motorek :) Ta kawa oczywiscie :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam.Nie będę oryginalny ale moje gratulacje??? Motorek spoko Sam frajda Choć większ pojemnośc silnika byłaby korzystniejsza ale to co jest to też nie jest mało?Gdyby ktoś z 4umowiczów polecił miejsce gdzie można zakupić oparcie ,wydechy puste i gmole do vn 800 byłbym bardzo wdzięczny.Z góry :) i jescze raz :biggrin: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 O to fotki mojego motocykla :P Kliknij tutaj!!! Obiecałem więc są. Pozdro! Gratulacje :)Szkoda, ze nie XV 1100 :D Ale oczywiście ważne, ze moto jest i w dodatku nie byle jakie :) I weź tu teraz człowieku zimę przeczekaj, co ? Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Gratulacje :banghead:Szkoda, ze nie XV 1100 :banghead: Ale oczywiście ważne, ze moto jest i w dodatku nie byle jakie :banghead: I weź tu teraz człowieku zimę przeczekaj, co ? Hehe, jakos przetrzymam do wiosny, myśle, że niebedzie tak zle. Utule sie w ciepłe rekawiczki, czapusie, szaliczek od babuni i bede smigał do garażu co jakis czas, żeby doglądnoąc mojego vulcanika. A tak na powaznie, to mysle, że nie bede tesknił narazie za jazdą, troche spedze czasu w garażu na małych modyfikacajach, taki mały tuning optyczny, więc niebede sie nudzic :banghead: i Ty jakoś zime przetrzymasz :banghead: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi