Browar Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Noo !! Szacun Zimer!! ... reszta ludzisk co też coś tak pstrykali i kręcili brać przykład i wrzucać :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 A moze ktos pozbiera wszystkie foty i filmy, troche poedytuje i upiekszy, dorobi menu i wyda na dvd:"Rybnik 0,5 L edition" :D I zdobedziemy platynowa plyte :D BTW.Draco nie bylo zadnych problemow odnosnie przerycia osrodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 .. oglądam foty i dopiero teraz widze co sie działo, wbijanie sie w ziemię pełną kamieni zwanym paleniem gumy to jeszcze pamietam, na szczescie dla mnie ja opony nie zmasakrowałam ale wiem że dla niektórych skonczyło się to niezbyt fajnym przetarciem na oponie :D . Ale widze na fotach że Astarte spała oparta o me plecy( poznaje że to ja po moim tyle ;) ) ale niestety tego nie pamietam ponieważ jakoś szybko sen mnie zmożył... straaaszznie męczące te spotkana :D Ale ogólnie było superowo pomimo tego że szybko mnie zmogło.. pozdrawiam wszystkich serdecznie karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ale widze na fotach że Astarte spała oparta o me plecy( poznaje że to ja po moim tyle :P ) ale niestety tego nie pamietam ponieważ jakoś szybko sen mnie zmożył... straaaszznie męczące te spotkana :D Mnie ten moment drzemki także umknął z pamięci... :D Ale widzę, że nasi fotoreporterzy zauważą wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Kurna mnie tam wszytyko omineło :D za duzo przesiadywałem przy domku, teraz dopiero widze ile gumy sie spaliło, hehe ile ludzi sprzety masarzyło :D Nastepnym razem nie odchodze od ogniska ;) pozdr, Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Gdzie jest Ario??? Ile było tego mandatu?? :buttrock: jestem, jestem! komp mi w chacie padł i jestem bez neta. mandat zapłaciłem w raciborzu jak wyjechałem ze stacji benzynowej, spokojny przejazd przez miasto i niestety stał aparat z cywilem, za miastem już oznakowany radiowóz mnie zatrzymał. 75/50 = 100 zł + 4 pkt. na szczęście bez dmuchania, po wiadomo, że różnie to może być :cool: podziękowania dla Draco za organizację, miejsce zajebiste, impreza udana, ale za szybko się skończyła ;) na wiosnę widzimy się znowu! :cool: bartic mam nadzieję, że na wiosnę też będzie, bo jak zabraknie zapalniczki to zawsze będzie kolanko virago! ;) p.s. kto ma taki fajny przebieg jak ja (2x numer z tablicy rej.) Edytowane 19 Października 2006 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No to ładnie Ario (a chciałem z tobą wracać do domu :buttrock: dobrze , że razem nie jechaliśmy (pewnie byłoby 140/50 :cool:PS. postaraj się wyrwać w weekend, planowane jest latanie w okolicach LesznaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Mnie ten moment drzemki także umknął z pamięci... Wyglądałyście uroczo.. Nie mogłam się oprzeć pokusie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Dokładnie wyglądały super :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No popatrz, popatrz Karola, jakie to my mamy powodzenie... jak śpimy :buttrock: DO PIEKŁA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 qrna filmy dawać filmy dziwki :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 ... BTW.Draco nie bylo zadnych problemow odnosnie przerycia osrodka?Jak na razie, właściciel ośrodka sie nie odzywa, więc to przerycie chyba nie było aż tak straszne :cool: Ciekawe co będzie, jak odkryje, że w domku nr 4, pod dywanem, jest spalony panel :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Jak na razie, właściciel ośrodka sie nie odzywa, więc to przerycie chyba nie było aż tak straszne ;) Ciekawe co będzie, jak odkryje, że w domku nr 4, pod dywanem, jest spalony panel :buttrock: :cool: Moze jeszcze nie wyszedl z szoku jak jego piekny osrodek teraz wyglada :cool: A poztym gdzie tam od razu spalony. Przyozdobiony guma ;) Tylko najpier musi sie ktos kapnac ze dywany tez przebyl niemala droge z domku do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Było nie ma co mówić ostro. Wprawdzie na kotwicy zdarzaly się bardziej hardkorowe akcje, ale i tak nie przypominam sobie żeby ktoś wjechał do domku i spalił gumę... ale to chyba tylko dlatego, że tam są wysokie schody z zakrętem przez który ciężko się zmieścić z moto ;) OBY DO WIOSNY !! Rybnik Zjeb's Party - 666 Edition :buttrock: :cool: :cool: Pozdrowienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No zimer foty super. A co do plyty DVD to moge ponagrywac.Tylko sciepa na plytki a akcja rozdania moze byc taka sama jak z naklejkami. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi