Skocz do zawartości

Rybol - fotki, filmiki, ogólne wspominki

Browar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A moze ktos pozbiera wszystkie foty i filmy, troche poedytuje i upiekszy, dorobi menu i wyda na dvd:

"Rybnik 0,5 L edition" :D

I zdobedziemy platynowa plyte :D

BTW.Draco nie bylo zadnych problemow odnosnie przerycia osrodka?

.. oglądam foty i dopiero teraz widze co sie działo, wbijanie sie w ziemię pełną kamieni zwanym paleniem gumy to jeszcze pamietam, na szczescie dla mnie ja opony nie zmasakrowałam ale wiem że dla niektórych skonczyło się to niezbyt fajnym przetarciem na oponie :D . Ale widze na fotach że Astarte spała oparta o me plecy( poznaje że to ja po moim tyle ;) ) ale niestety tego nie pamietam ponieważ jakoś szybko sen mnie zmożył... straaaszznie męczące te spotkana :D

Ale ogólnie było superowo pomimo tego że szybko mnie zmogło..

pozdrawiam wszystkich serdecznie

karola

Ale widze na fotach że Astarte spała oparta o me plecy( poznaje że to ja po moim tyle :P ) ale niestety tego nie pamietam ponieważ jakoś szybko sen mnie zmożył... straaaszznie męczące te spotkana :D

Mnie ten moment drzemki także umknął z pamięci... :D

Ale widzę, że nasi fotoreporterzy zauważą wszystko ;)

Gdzie jest Ario??? Ile było tego mandatu?? :buttrock:

jestem, jestem!

komp mi w chacie padł i jestem bez neta.

mandat zapłaciłem w raciborzu jak wyjechałem ze stacji benzynowej, spokojny przejazd przez miasto i niestety stał aparat z cywilem, za miastem już oznakowany radiowóz mnie zatrzymał. 75/50 = 100 zł + 4 pkt. na szczęście bez dmuchania, po wiadomo, że różnie to może być :cool:

podziękowania dla Draco za organizację, miejsce zajebiste, impreza udana, ale za szybko się skończyła ;) na wiosnę widzimy się znowu! :cool:

bartic mam nadzieję, że na wiosnę też będzie, bo jak zabraknie zapalniczki to zawsze będzie kolanko virago! ;)

p.s. kto ma taki fajny przebieg jak ja (2x numer z tablicy rej.)

Edytowane przez Ario

... BTW.Draco nie bylo zadnych problemow odnosnie przerycia osrodka?

Jak na razie, właściciel ośrodka sie nie odzywa, więc to przerycie chyba nie było aż tak straszne :cool:

Ciekawe co będzie, jak odkryje, że w domku nr 4, pod dywanem, jest spalony panel :buttrock: :cool:

Jak na razie, właściciel ośrodka sie nie odzywa, więc to przerycie chyba nie było aż tak straszne ;)

Ciekawe co będzie, jak odkryje, że w domku nr 4, pod dywanem, jest spalony panel :buttrock: :cool:

Moze jeszcze nie wyszedl z szoku jak jego piekny osrodek teraz wyglada :cool:

A poztym gdzie tam od razu spalony. Przyozdobiony guma ;)

Tylko najpier musi sie ktos kapnac ze dywany tez przebyl niemala droge z domku do domku

Było nie ma co mówić ostro. Wprawdzie na kotwicy zdarzaly się bardziej hardkorowe akcje, ale i tak nie przypominam sobie żeby ktoś wjechał do domku i spalił gumę... ale to chyba tylko dlatego, że tam są wysokie schody z zakrętem przez który ciężko się zmieścić z moto ;)

OBY DO WIOSNY !! Rybnik Zjeb's Party - 666 Edition :buttrock: :cool: :cool:

Pozdrowienia ;)