Draco Fisher Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witam! Oto obiecane fotki: KLIK1KLIK2Nie chciało mi się ich zmniejszać, sorry :buttrock: Końcowe rozliczenie postaram się zrobić jutro. Dziś już lecę z nóg... Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 KTO CI TO POWIEDZIAAAAłłłłłł :P :biggrin: :lalag: :clap: :D :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Foty od Astarte sciagne jutro bo dzis juz sie nie da a nawet walek z tym czyms co podała w linku nie działa. Pozdro zjeby !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Mi dziala, ale sprawdzalem tylko dla firefoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Pod FOxem chodzi według instrukcji ... pod IE nie wiem :P Tuba mam nadzieje, że wiśniowa smakowała :lalag: i że sprzęt bedzie dobrze jeździł :biggrin: :D :clap: Pozdro !! Szacun for all :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Ogladajac foty az czuje sie ten klimat.Palona guma, spaliny, browar i az slychac ten ryk maszyn i strzelania z wydechow :buttrock: Do nastepnego rybola i zeby byl dwudniowy :biggrin:A maszyne ktora dzisiaj ladnie szlifnelem na pewno na taki zlot sie wyszykuje pzdr. Edytowane 16 Października 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Satan widzę, że sobie huczne zakończenie sezonu zafundowałeś... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja z ta inicjatywa nie wyszedlem tylko (jakie to oklepane :buttrock: ) baba w puszce. Ja na szczescie caly. Wiecej info w dziale wypadki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ...oczekiwałem czegoś w stylu: spalone domki, zasypane piachem i zakatowane motocykle, wycieńczeni, słaniający się na nogach motonici...A tu wyszła kulturalna impreza, prawie rodzinne spotkanie motocyklistów, niesmiałe śpiewy przy ognisku, właściwie to myślę, iż nawet żona Michała K i on sam spokojnie mogliby się tam bawić!pzdr Aleś doje...ał :buttrock: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Kolejna dawka- Zdjecia z Tuby-owego aparatu tutaj http://www.komputery.clubnet.pl/foty.htm A film sie robi- - za kilka dni postaram sie skończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 :biggrin: skoro tak się podobało, to obiecuję, że na rozpoczęciu zeszmacę się jeszcze bardziej :D :lalag:jak oglądam foty, to widzę, że ominął mnie rodzynek! palenie w domku! :clap: obiecuję, że moje kolejne palenie wyjdzie mi lepiej! :buttrock: respect for all ziomy, jak się upodlić, to z wami! prot! masz być z eMDe! na dobre rozpoczęcie sezonu zburzymy ośrodek, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) WItam, tez sie melduje juz we wrocku :buttrock:nareszcie dorwalem sie do neta na uczelni no i tutaj widac wielki power uczelnianego lacza :biggrin:zdjecia z republiki szly najszybcie 2,5MB/s :lalag: pozostale serwery kiepsko bo "tylko" 150-200KB/s :clap: A co do Rybola to jak zwykle zajefajny:)mi sie bardziej podobalo niz na kotwicy, teren fajny bo mozna moto poladac a na kotwicy po grzaski teren i miedzy drzewami manewrowac trzeba...najlepsze texty wieczoru nalezaly chyba jednak do Bartica, jak palil gume i szukal swojego motoru bo mu sie zgubil :D pozdro wszystkim i Rybol 666 zdecydowanie 2 dniowy:) Ps. hmm nastepne foty poszly z predkoscia 4,5MB/s :P ja chce takie lacze w domu!!!! Edytowane 17 Października 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 dopiero teraz obejżałem filmik!! co to k.rwa było?!!!! i dlaczego mnie to ominęło!!! :biggrin: :lalag: :clap: :D witas, nie zgubił tylko zaj**ali mi! :P :buttrock: ogólnie to przepraszam ludzi z domku nr3 za ten bajzel, heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Bartic, byłeś de beściak:wchodzisz do naszego domku ( nr3) i pytasz czy nie widzieliśmy twojej maszyny bo ją zgubiłeś :buttrock:potem wszedłeś na piętro, wchodzisz do naszego pokoju i mówisz "co wy tu kur....a wszyscy robicie, co to za ludzie ?" rozje.....aleś mnie tym tekstem,a po chwili "o kur....a sorry to nie mój domek, sorry"Roz.....ś mnie tymi tekstami :biggrin:Pozdro i do zobaczenia wiosną :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 kurde z tego rapid share sciagac sie nie da :buttrock: znaczy za duzo osob posciagalo i zablokowalo plik a ja nie moge czekac 15 minut bo mi sie zajecia skoncza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi