baal_XL600 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 taak, impreza mozna powiedziec udana:] troche przegrzałem sprzęta ale jak narazie jeździ. teraz czekam na foty bo avatar lekko nieaktualny :banghead:od dzisiaj zaczne chyba odliczac dni do kwietnia było poprostu zajebiście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Łez mi brakło jak wczoraj nie dojechałem na bibkę! :banghead: a po tym co tu przeczytałem to siedzę z żyletką przed kompem i zastanawiam się czy ciąć się teraz czy jak zobaczę fotki :flesje: miałem być miałem, a tak to zjebałem :cool: pzdr P.S. poczekam na fotki a potem się potnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 .. ale mnie łep napierd*** :flesje: :cool: Aha no i sorry marian za spaloną TDMkę :banghead: hehehe ... kurna skąd tam się wziął spalony motorower to nie mam pojęcia :P ale był bo z Krasnalem żeśmy go przytaszczyli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Czolem! Foty by me :banghead: :http://republika.pl/zbyhu1/Rybnik1.ziphttp://republika.pl/zbyhu1/Rybnik2.ziphttp://republika.pl/zbyhu1/Rybnik3.ziphttp://republika.pl/zbyhu1/Rybnik4.zip Pozdro PSW aparacie cos sie spierdylilo i pierwszych kilka fotek jest na koncu :flesje: Edytowane 15 Października 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Astarte także się melduje w domku... kurde, na następnym Rybniku to muszę chyba swoje rzeczy przywiązywać do siebie, bo znowy zgubię kluczyki do motocykla :banghead: Zlocik naprawdę udany... spalonych gum masa :biggrin: Straty własne zaobserwowane :cool: ps. zdjęcia zaraz zgram na kompa, a potem na ftp-a :flesje: więc proszę cierpliwie czekać :Pps2. Szacun Bartic za określenie ilości koni w swoim motocyklu: "W zasadzie to tak od 20 do 40 KM" :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Noooo Szacun!! Reszta co pstrykała fotki proszę brać przykład z Astarte i Zbyha !! :banghead: A tak btw. to Astarte na tej Edycji bardzo spokojna coś była :flesje: :cool: :P Pozdro !! Zbyhu Szacun za foty.. jest wypas jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ściągłem fotki:D :banghead: Niezły bajzel pozostał:cool: TDM'ka w domku :flesje: ja pier**** co tam sie musiało dziać:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Po fotkach widać, że była niezła imprezka...Żałuje, że nie mogłam tam być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 no bogatyńskie łajzy już na miejscuwłaśnie siem zbieramy do lokala na browaradzięki za imprę droco i zbychu napiszcie jak sie dogadaliście z szefostwem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 A tak btw. to Astarte na tej Edycji bardzo spokojna coś była :cool: :P :biggrin: Starość nie radość :flesje: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Tak jak broda napisał - Bogatynia już w domu, droga podobna do wczorajszej, mglisto i pizgawica :banghead: ale przystanek na zimnego browara wiele pomógł :biggrin: Wielkie dzięki za organizację dla Draco :) mam nadzieję że odbędzie się bez skandalu i poszukiwnia przez Policję za zniszczenia :buttrock: bronx - przy najbliższej okazji ubiję cię :flesje: nie wiem co to było ale na pewno nie wódka :cool: żołądek powiedział katgorycze NIE CHCEM no i poszło...... z powrotem. Moja ircia zapytowuje czy ktoś posprzątał pobojowisko koło ogniska przed wyjazdem??? Fotki będą najprawdopodobniej jutro, bo teraz nie jestem w stanie zrzucić ich z aparatu. speszjaly for bartic:-"co robisz??"-"palę gumę"-"to puść sprzęgło"-"już puściłem"-"to wrzuć jedynkę, wrzuć jedynkę!!" PS. Dlaczego nikt nie chciał pomóc mi w naciągnięciu łańcucha w moim "simsonku"??? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Astarte Ty nie bajeruj tylko ponoć foty miały być!!!! JA CHCE FOTYY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 WitamEkipa leszczynska tez zawitala do domu.Zlocik mega full wypas :) Moj pierwszy wogole i pierwsza tak daleka trasa Zadowolenie 101% :buttrock: Juz nie moge sie doczekac powtorki na wiosneSzacun dla organizatorow :cool: BTW. Nastepny Rybol dwu dniowy :banghead: :flesje: :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Kurde udostepni mi ktos jakiego ftp bo nie mam jak wciepac fotek... :buttrock: Sa juz wgrane na yousendit ale od jakiegos czasu trzeba miec zalozone u nich konto zeby cos pobrac wiec kapa... zalozylem te konto przed chwila i czekam na mail z aktywacja, ale cos nie dochodzi... :P BTW. Nastepny Rybol dwu dniowy :banghead: :flesje: :biggrin: :biggrin:tak! Tak! TAK TAK TAAAAKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool: :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Tez daje znak zycia :cool: Jak napisal Pale, wszyscy dotarlismy. We Wrocku zostawilismy Witasa z plecaczkiem :P Bylo strasznie zimno, jazda na kacu...interesujaca:P....no coz....ale i tak lepiej sie czulam jak jechalam, niz jak stalam :) Ludziska.......jestescie zajebisci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Impreza zajefajna.....naparwde wileki szacun dla Draco :biggrin: Aha....jak to sie zwalo...."Lesna polana" Jaka polana :banghead: :flesje: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi