Monia:) Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Monia a ty w nocy spać nie możesz?Czy już szykujesz miasto ziemniaka dla śledzi?:D ...bo ze mnie nocny Marek... a rano nietomna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ...bo ze mnie nocny Marek... a rano nietomna :D No ładnie z podobno jestes Monia. Aha ale to tylko za dnia bo w nocy zmieniasz się w marka.Na nasz przyjazd którą z dwóch osobowości będziesz prezentowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Monia to nie tak , musialas trafic na tkz lanserów którzy kupili nowki sztuki sprzety i lataja chwile potem staja pod okraglakiem i gadaja godzinami i potem jada do domu. :D Riko - co do "lanserów" - to sobie wypraszam - wcale nie czuję się tak, że jak jestem pod okraglakiem to jadę zeledwie pogadać i do domu... :D Spotykają się tam także "starsze ekipy" i ludzie, którzy mają więcej oleju w głowie - a poza tym mają w tym miejscu dobre jedzenie :D a za spotkaniem jestem ZA - tylko dajcie znać dokładnie kiedy i gdzie - ostatnio nie mam czasu na kompka - wiec jak co prosze o wyslanie sms-a 606 338 638 Pozdrawiam :D Edytowane 20 Października 2006 przez Banitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 :D kurcze, no to fajnieby bylo....i bym sie zjawila na 100% czyli moge juz planowac weekend 28-29 pazdziernik:D Jasne jest aktualne :D jeszcze sie zgadamy!! Z chęcia bym się też pisała na imprezkę, trzeba wspierać kobiety motocyklsitki, ale ten termin mam już zarezerwowany na zimowanie sprzęta w Bielsku - na razie kulam się nim jeszcze po zimnych wrocławskich ulicach :D Miłej zabawy laski... :D pzdr @starte Astarte dajesz d....y :D ??!!ehhh zrobimy jeszcze jedna to zabierzemy Kache i przyjedziecie do mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Dziewczyny, musimy sie policzyc, zebysmy wiedzialy ile miejsc plus minus zarezerwowac :DMadzik, Adu, Betti, Banitka, ja, to juz 5 szt. Szczecin ile przemilych "fetorzystek" ze soba przywiezie ?? :DNo i co z ta Wawka?? Cicho sza... Czy ktos jeszcze chetny? Pisac, pisac.... Co do jedzonka... mozna wniesc.I teraz pytanko. Bedziemy cos same dlubac? Czy po prostu pizza na tel? :D Slucham sugestii i propozycji... :D Banitka... 28.10.2006 - klub Long na Mielzynskiego (blisko pod okraglak :D)... na dobre zarcie :Pgodzina do ustalenia, mysle ze 20-21... ale moze byc wczesniej... mi to rybka :D Gitta, zawsze jestem soba :D Edytowane 20 Października 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No dobra Madzik :D To ja sie odezwe na gg :D A jesli chodzi o jedzonko, to pewnie sie jakas zrzute zrobi, czy co...zreszta ktos pisal, ze niedaleko sa jakies fastfoody:) Z glodu nie umrzemy :D Astarte....ale kiedys i tak musimy sie spotkac, bo na Rybolu nawet nie wypilam z Toba :D Nie wiem jak to sie stalo:P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Szczecin 5 sztuk! :D i nie fetorzystki tylko fetorzyce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Szczecin 5 sztuk! :D i nie fetorzystki tylko fetorzyce :D :D o wybaczenie prosze drogie Fetorzyce :Drazem mamy juz 10 sztuk.... a co do jedzonka to rozumiem, ze fast food jest git? :D ...czy bedziemy kombinowac? Ja jakies tam ogorki w piwnicy mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 no prosze ale odzew widze, szkoda ze pan nie widac na miescie jak lataja na sprzetach :D ale zawsze ozna to zmienic, jak bedziecie mieli niska frekwencje dajcie znac zmontuje sie ekipe i zrobimy balety motocyklistów :D może nie rozróżniasz faceta od dziewczyny na motocyklu, bo jeździ nas naprawdę dużo i będzie jeszcze wiecej :DW grupie Szkieleta jest ok 15 kobitek Co do spotkania to bardzo fajny pomysł i termin też mi odpowiada. Fajnie będzie Was wreście poznać. Mijając sie na drodze nie będziemy sobie już kiwać tak bezosobowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam dziewczyny!Jak z Banitka sie spikniemy to wpadniemy razem, bo sie znamy i razem szuterkami smigalysmy poki ciotka moto sie nie pozbyla :D Przed samym 28.10 potwierdzimy obecnosc !Do milego.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 JESLI CHODZI CZĘŚĆ TOWARZYSTWA MESKIEGO( TZN PO 12 W NOCY ) "NIEZNISZCZALNI" OBEJMA PATRONAT NA PANIAMI :D :D :D I TYLKO NIEZNISZCZALNI!!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 I TYLKO NIEZNISZCZALNI!!! :D :D Widziałyście... wyłącznośc sobie rezerwują :D oj, te chłopaki... Lalki, sprawdzimy jak bardzo są niezniszczalni?!?!? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Widziałyście... wyłącznośc sobie rezerwują :D oj, te chłopaki... Lalki, sprawdzimy jak bardzo są niezniszczalni?!?!? :DOj zaczeło sie tu dziać!!!I widzę że frekwencja wzrasta, super. Edytowane 20 Października 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Oj tak tak tak.Niezniszczalne na pewno są lalki ze szczecina.Oczywiście mowa o trunkach:D Tak więc na zlocie sie możemy z panami pościgać a sobote zostawić dla Lalek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 JESLI CHODZI CZĘŚĆ TOWARZYSTWA MESKIEGO( TZN PO 12 W NOCY ) "NIEZNISZCZALNI" OBEJMA PATRONAT NA PANIAMI :D :D :D I TYLKO NIEZNISZCZALNI!!! :D :D no wiec tak jak sie umawialismy po 12 jestescie!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi