Carioka Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Skoro uprzedzasz, to moze jednak zadomowimy sie w Longu... z tego co slyszalam poznanskie moto-chlopaki robia tam ostre imprezki i nikt ich jeszcze nie wygonil :D... moze i my dostaniemy taka szanse :P podobno loze przy drzwiach nam dadza... a i jakis upuscik Norberto moze zalatwic czy cus.... :D Tylko zdaje sie ze tam jedzonka nie daja ;) i trzeba by cos samemu zorganizowac...OOOO taka knajpa to jest TO, damy radę, upuścik się przyda a coś do szamania możemy przygotować, tylko czy tam mozna wnieść bez problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Nie no będziemy bardzo poważne i spokojne lalki. Nie będziemy trzodzić jak na zlocie. A propo zlotów.To gdzie poznańskie dziewczyny jeżdżą? Nasze stałe to: Polanów, Złocieniec no i oczywiście jeszcze inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Kurcze...tak blisko mnie, a nie wiem czy dotre. Chcialbym, no bo zapewne bedzie rewelacyjnie :cool:Ale niestety jesli chodzi o mnie, to mam maly problem, nie bede miala za bardzo gdzie nocowac ;/Ehhh...jeszcze zobacze... Pozdrawiam u mnie :buttrock: serio!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 to kiedy ta imprezka bo NIEZNISZCZALNI z checia sie dolacza do was :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Nie no będziemy bardzo poważne i spokojne lalki. Nie będziemy trzodzić jak na zlocie. A propo zlotów.To gdzie poznańskie dziewczyny jeżdżą? Nasze stałe to: Polanów, Złocieniec no i oczywiście jeszcze inne. Gitta, no coz, na moim bolidzie Vmax. 120 km/h nie bylam dalej niz 50 km od Poznania... i bylam tak zmeczona predkoscia i wkur...iona, ze odpuscilam. Na trasie NIE wyprzedzisz, bo mocy brak :cool:Teraz chce zmienic sprzet na mocniejszy, wiec w przyszlym roku bede obecna :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 to kiedy ta imprezka bo NIEZNISZCZALNI z checia sie dolacza do was :buttrock: :cool: Tomajku 28 sie spotykamy,ale wiesz to tylko Baby....ale jak chcecie dolaczcie po 12 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 :buttrock: Nie no będziemy bardzo poważne i spokojne lalki. Gitta, a ty mi powiedz kiedy my byłysmy niepoważne i niespokojne lalki :cool: . My zawsze jesteśmy grzeczne i spokojne :cool: i bawimy się do rana, albo do końca... Spoko dziewczyny, damy radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Gitta, no coz, na moim bolidzie Vmax. 120 km/h nie bylam dalej niz 50 km od Poznania... i bylam tak zmeczona predkoscia i wkur...iona, ze odpuscilam. Na trasie NIE wyprzedzisz, bo mocy brak ;)Teraz chce zmienic sprzet na mocniejszy, wiec w przyszlym roku bede obecna :buttrock: No to Twoja CbR-ka jest chyba zdlawiona do 15 koni ( do kategorii A1) bo normalnie CbR-y 125 kulaja sie pod 150 i maja cos kolo 30 koni jakos... :cool: POzdro :cool: Edytowane 19 Października 2006 przez ZammeR_Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No to Twoja CbR-ka jest chyba zdlawiona do 15 koni ( do kategorii A1) bo normalnie CbR-y 125 kulaja sie pod 150 i maja cos kolo 30 koni jakos... :cool: POzdro :buttrock:Tak się składa że CBR mają 15KM -NSR mają koło 30!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No to sory pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) u mnie :buttrock: serio!!!!!!! :cool: kurcze, no to fajnieby bylo....i bym sie zjawila na 100% czyli moge juz planowac weekend 28-29 pazdziernik:D Edytowane 19 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Z chęcia bym się też pisała na imprezkę, trzeba wspierać kobiety motocyklsitki, ale ten termin mam już zarezerwowany na zimowanie sprzęta w Bielsku - na razie kulam się nim jeszcze po zimnych wrocławskich ulicach :cool: Miłej zabawy laski... :buttrock: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Gitta, no coz, na moim bolidzie Vmax. 120 km/h nie bylam dalej niz 50 km od Poznania... i bylam tak zmeczona predkoscia i wkur...iona, ze odpuscilam. Na trasie NIE wyprzedzisz, bo mocy brak :cool:Teraz chce zmienic sprzet na mocniejszy, wiec w przyszlym roku bede obecna :buttrock: Dawaj mi go na test zobaczymy ile poleci :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Dawaj mi go na test zobaczymy ile poleci ;) Gitta, wierz mi, ze krecilam na maxa na kazdym biegu, z gorki i lezalam na baku, a wage mam piorkowa :P max 130 km/h :cool: one tak maja... :PA przy pozycji "normalnej", gdy biore na siebie caly opor powietrza max. 120... :D OOOO taka knajpa to jest TO, damy radę, upuścik się przyda a coś do szamania możemy przygotować, tylko czy tam mozna wnieść bez problemy? Carioka, jutro dzwonie do Norberta, wyciagne potrzebne info... i sie dogadamy co do jedzenia, bo wniesc mozna, napisal mi to wyraznie ;) tylko alkoholu nie wolno wnosic ;) ale daja rabacik... ponoc ;) w razie co to po drugiej stronie ulicy jest kebab, a dla wymagajacych Mc Donald :cool: See You.... juz sie ciesze :D Tak się składa że CBR mają 15KM -NSR mają koło 30!!! prawda!!!! :buttrock: ;) Edytowane 19 Października 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Monia a ty w nocy spać nie możesz?Czy już szykujesz miasto ziemniaka dla śledzi?:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi