JoasiaDH Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Dziewczyny ! Zapodajcie od razu adres jakiegoś hoteliku niopodal miejsca biesiady.Może zmontujemy żeńską reprezentację z Warszawy! Pa, pa, BeataUUUU Pani Prezes, rzeczywiście, tam nas jeszcze nie było :buttrock: Nie ma to jak poszaleć na obcym terenie i pokazać, że party w Ciechocinku było tylko niewinną grą wstępną do szaleństw :clap:Jo Aśka może i da się namówić. Tymczasem wykorzystuję ostatnie bezdeszczowe dni na jazdy :lalag: . Wczorajsza noc była zaskakująco ciepła :biggrin: Edytowane 17 Października 2006 przez JoasiaDH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) No a cobyscie Pnny i Panie powiedzialy na spotkano zw wielka ( choc moze nie az tak ) wqoda ???? :D Zapraszam o KAZDEJ porze roku na poludnie Anglii do mla :lalag: Na male co nieco ..... tez :buttrock: :biggrin: Organizujcie jakis ogolo forumowy zlot w next year to na pewno przyjedzie silna grupa z UK :clap: Edytowane 17 Października 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 17 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No a cobyscie Pnny i Panie powiedzialy na spotkano zw wielka ( choc moze nie az tak ) wqoda ???? :D Zapraszam o KAZDEJ porze roku na poludnie Anglii do mla :lalag: Na male co nieco ..... tez :buttrock: :biggrin: Organizujcie jakis ogolo forumowy zlot w next year to na pewno przyjedzie silna grupa z UK :clap: o tym w takim razie bedziemy myslec w nastepnym roku....teraz chodzi o 28.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 W Szczecinie swojego czasu spalam w fajnym hoteliku, ktory byl prowadzony przez uczniow... nazywal sie ELKASEN... bylo czysto i niedrogo... A w Poznaniu naprawde trudno mi cos polecic...A nad knajpa jeszcze mysle :biggrin: do piatku dam Wam znac :buttrock:Monia gdzie żeś Ty takie miejsce do spania w Szczecinie wyczochrała?? wow, nieznaju....Ja mam nadzieję, że mnie moje dziecko na chatę przyjmie, bo w Poznaniu mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 no no widze ze jest coraz wiecej chetnych pan--- gratulacje Monia za pomysl jeszcze troche i powstanie twor NIEZNISZCZALNE POWODZENIA i milej zabawy jak co to z laska czuwamy nad wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ELKASEN to taki hotelik przy szokle ekonomicznej na 3-go Maja! NO TO JEDZIEMY!Śledzie nadciągają do krainy podziemnej pomarańczy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ELKASEN to taki hotelik przy szokle ekonomicznej na 3-go Maja! NO TO JEDZIEMY!Śledzie nadciągają do krainy podziemnej pomarańczy!!!! No, tam tam... Oj pamietam pierwsze dni tego hoteliku :D :D Pozdrawiam WLKP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Monia, Madzik już sciągnełam moto babki ze Szczecina, organizujcie się i podawajcie szczegoły. Sfetorzymy sie z Wami na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 no no widze ze jest coraz wiecej chetnych pan--- gratulacje Monia za pomysl jeszcze troche i powstanie twor NIEZNISZCZALNE POWODZENIA i milej zabawy jak co to z laska czuwamy nad wami ...pomyslimy nad "tworem" :flesje: ...ale napewno znajdziemy bardziej orginalna nazwe... :D Monia, Madzik już sciągnełam moto babki ze Szczecina, organizujcie się i podawajcie szczegoły. Sfetorzymy sie z Wami na maxa. Kurde, Carioka, taka mloda jestes jak ja a juz masz takie stare dziecko, ze ma Cie na chate przyjac? ;)Jutro oblece kilka miejsc i znajde cos nawsamraz na nasze sobotnie "sfetorzenie sie" :eek:Tylko, kojarzycie, ze to chodzi o nastepna sobote... mam nadzieje :eek: 28.pazdziernik ... :D Madzik tez proponowal kilka klubow... wszystko bedzie wziete pod uwage :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) ...pomyslimy nad "tworem" :flesje: ...ale napewno znajdziemy bardziej orginalna nazwe... :DKurde, Carioka, taka mloda jestes jak ja a juz masz takie stare dziecko, ze ma Cie na chate przyjac? ;)Jutro oblece kilka miejsc i znajde cos nawsamraz na nasze sobotnie "sfetorzenie sie" :eek:Tylko, kojarzycie, ze to chodzi o nastepna sobote... mam nadzieje :eek: 28.pazdziernik ... :D Madzik tez proponowal kilka klubow... wszystko bedzie wziete pod uwage :P Z Wroca tez przyjedzie do nas jedna baba wiec bedzie doskonale,jeszcze Warszawki brakuje .....DZIEWCZYNY co z Wami????? Edytowane 18 Października 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wiemy , wiemy że 28 października,Czekamy na szczegóły a i lokal musi być odpowiedni, żeby nas nie wyrzucili. My w Szczecinie to mamy swój (juz jedyny) lokal "moto" bo z innych nas powyganiali :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ciekawe dlaczego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ciekawe dlaczego:DFetorzyco jedna i Ty sie pytasz "dlaczego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Kurcze...tak blisko mnie, a nie wiem czy dotre. Chcialbym, no bo zapewne bedzie rewelacyjnie :DAle niestety jesli chodzi o mnie, to mam maly problem, nie bede miala za bardzo gdzie nocowac ;/Ehhh...jeszcze zobacze... Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wiemy , wiemy że 28 października,Czekamy na szczegóły a i lokal musi być odpowiedni, żeby nas nie wyrzucili. My w Szczecinie to mamy swój (juz jedyny) lokal "moto" bo z innych nas powyganiali :D :D ;) Skoro uprzedzasz, to moze jednak zadomowimy sie w Longu... z tego co slyszalam poznanskie moto-chlopaki robia tam ostre imprezki i nikt ich jeszcze nie wygonil :flesje:... moze i my dostaniemy taka szanse :eek: podobno loze przy drzwiach nam dadza... a i jakis upuscik Norberto moze zalatwic czy cus.... :P Tylko zdaje sie ze tam jedzonka nie daja :eek: i trzeba by cos samemu zorganizowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi