adu Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 bede sie rozgladac i dam znac jak juz cokolwiek postanowie... jak narazie jestem rozbita miedzy plastikiem a nakedem :biggrin: ech, mam jeszcze duzo czasu na szczescie :wink: Moze pomysl nad Suzuki SV 650 S? Ja wlasnie pomalutku dorastam do takiej decyzji. Moze na wiosne bedzie juz u mnie taka stac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Monia, gratuluje i zycze powodzenia w znalezieniu nastepcy :biggrin: Ja bym chciala kjuz miec tez za soba to. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Madzik, dużo przyjemności przy wybieraniu nowego sprzeta :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Madzik hmmm to nie Madzik a Monia zmienia sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) hmmm to nie Madzik a Monia zmienia sprzeta Pomylilo jej sie po prostu!Nie polecaj Moni Sv-y bo Monia jet za niska na nia (nie obrazajac nikogo)!Monia ,a moze zobacz sobie wlasnie Suzuki xf650 taka jak ma Adu,bardzo przyzwoita:) Edytowane 2 Listopada 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Pomylilo jej sie po prostu!Nie polecaj Moni Sv-y bo Monia jet za niska na nia (nie obrazajac nikogo)!Monia ,a moze zobacz sobie wlasnie Suzuki xf650 taka jak ma Adu,bardzo przyzwoita:) Madzik moja droga, ale Sv-ka jest wlasnie nizsza niz moj XF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 a może MT-01 :icon_mrgreen: :buttrock: :icon_razz: ewentualnie MT-03 (ale trochę wygląda jak moto-komarek :lapad: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 może niekoniecznie w temacie ale co do wyboru moto miedzy Banditem a SV650 dla drobnej dziewczyny zdecydowanie SV- jest niższa i lżejsza :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) może niekoniecznie w temacie ale co do wyboru moto miedzy Banditem a SV650 dla drobnej dziewczyny zdecydowanie SV- jest niższa i lżejsza ;) pozdrawiam Juz kilka krotnie slyszalam, ze SV jest dosyc lekka i niewysoka, a poza tym idzie ja ponoc obnizyc. Bandit odpada, bo za ciezki :banghead: Luzi, MT 01 ma siedzenie na 825 mm, a MT03 na 805 mm, wiec jesli juz to MT 03, ale obawiam sie, ze i tak nie dosiegne nogami ;) Mam tylko nadzieje, ze z braku mozliwosci nie kupie znowu Hondy CBR 125 ;) lub co gorsze.... choppera :( (z szacuneczkiem dla wszystkich pasjonatow :banghead:)Ale MT03 bardzo mi sie podoba :banghead: Poza tym, Karola, gdzies Ty byla jak my sie integrowalysmy w Poznaniu?? :) Nie polecaj Moni Sv-y bo Monia jet za niska na nia (nie obrazajac nikogo)! Male jest piekne - tak slyszalam..... :D :D Edytowane 2 Listopada 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 hmmm to nie Madzik a Monia zmienia sprzeta No sorki, tak mi się jakoś wpisało :banghead: starość ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Luzi, MT 01 ma siedzenie na 825 mm, a MT03 na 805 mm, wiec jesli juz to MT 03, ale obawiam sie, ze i tak nie dosiegne nogami :D jejku od tak sobie napisałem :biggrin: MT-01 to kolos ! podobny do mamuta ! 1.7 v2 i prawie 250 kg ! MT-03 dla faceta niezbyt (według mnie) ale dla kobiety - rewelacja ! 45 KM (na początek starczy zupełnie) lekki, bo 170 kg - jak masz pekiel to co tu się zastanawiać ? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Poza tym, Karola, gdzies Ty byla jak my sie integrowalysmy w Poznaniu?? niestety pracowałam :( i nic sie nie dało zrobić,ale z opisów wynika że było tak fajnie że na nastepne takie spotakanie postaram się przyjechać :banghead: pozdrawiam Poza tym, Karola, gdzies Ty byla jak my sie integrowalysmy w Poznaniu?? niestety pracowałam :( i nic sie nie dało zrobić,ale z opisów wynika że było tak fajnie że na nastepne takie spotakanie postaram się przyjechać :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Gratuluje Monia Do CBR 125 nie wracaj za nic.Wiesz ja należe do Chopperowców, ale jak bym miała wybierać między ścigaczem a nakedem to wybrałabym jakiegos nakeda. Powodzenia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Madzik moja droga, ale Sv-ka jest wlasnie nizsza niz moj XF A to przepraszam,nigdy nie mialam z tym motocyklem stycznosci,ale SV tylko jak ja obniza,bo kanapa jest tam na poziomie 805mm....to juz lepiej MT-03 i choc ta sama wysokosc siedzenia to ,po prostu jest fajniejsze :biggrin: jejku od tak sobie napisałem :banghead: MT-01 to kolos ! podobny do mamuta ! 1.7 v2 i prawie 250 kg ! MT-03 dla faceta niezbyt (według mnie) ale dla kobiety - rewelacja ! 45 KM (na początek starczy zupełnie) lekki, bo 170 kg - jak masz pekiel to co tu się zastanawiać ? :( Mamut,mamut......ale za to jaki piekny :( Edytowane 3 Listopada 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 monia:) nie ma co się zastanawiać: :rolleyes: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M164651 Madzik:A no jest piękny ! ale jeżeli chodzi o użytkowanie to dla faceta postury rambo ! po 850 ccm w jedym garku - na postoju przednie zawieszenie robi za młot pneumaytczny ! nie dla mnie chuderlaka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi