Skocz do zawartości

KOBIETKI!!Organizujemy spotkanko w stolicy Wlkp.

Madzik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Riko napisał:

Monia to nie tak , musialas trafic na tkz lanserów którzy kupili nowki sztuki sprzety i lataja chwile potem staja pod okraglakiem i gadaja godzinami i potem jada do domu. :D

Riko - co do "lanserów" - to sobie wypraszam - wcale nie czuję się tak, że jak jestem pod okraglakiem to jadę zeledwie pogadać i do domu... :D

Spotykają się tam także "starsze ekipy" i ludzie, którzy mają więcej oleju w głowie - a poza tym mają w tym miejscu dobre jedzenie :D

a za spotkaniem jestem ZA - tylko dajcie znać dokładnie kiedy i gdzie - ostatnio nie mam czasu na kompka - wiec jak co prosze o wyslanie sms-a 606 338 638

Pozdrawiam :D

Edytowane przez Banitka

Beti napisał:

:D kurcze, no to fajnieby bylo....i bym sie zjawila na 100%

czyli moge juz planowac weekend 28-29 pazdziernik:D

Jasne jest aktualne :D jeszcze sie zgadamy!!

Astarte napisał:

Z chęcia bym się też pisała na imprezkę, trzeba wspierać kobiety motocyklsitki, ale ten termin mam już zarezerwowany na zimowanie sprzęta w Bielsku - na razie kulam się nim jeszcze po zimnych wrocławskich ulicach :D

Miłej zabawy laski... :D

pzdr @starte

Astarte dajesz d....y :D ??!!ehhh zrobimy jeszcze jedna to zabierzemy Kache i przyjedziecie do mnie!!!

Dziewczyny, musimy sie policzyc, zebysmy wiedzialy ile miejsc plus minus zarezerwowac :D

Madzik, Adu, Betti, Banitka, ja, to juz 5 szt. Szczecin ile przemilych "fetorzystek" ze soba przywiezie ?? :D

No i co z ta Wawka?? Cicho sza... Czy ktos jeszcze chetny? Pisac, pisac.... Co do jedzonka... mozna wniesc.

I teraz pytanko. Bedziemy cos same dlubac? Czy po prostu pizza na tel? :D

Slucham sugestii i propozycji... :D

Banitka... 28.10.2006 - klub Long na Mielzynskiego (blisko pod okraglak :D)... na dobre zarcie :P

godzina do ustalenia, mysle ze 20-21... ale moze byc wczesniej... mi to rybka :D

Gitta, zawsze jestem soba :D

Edytowane przez Monia:)

No dobra Madzik :D To ja sie odezwe na gg :D

A jesli chodzi o jedzonko, to pewnie sie jakas zrzute zrobi, czy co...zreszta ktos pisal, ze niedaleko sa jakies fastfoody:) Z glodu nie umrzemy :D

Astarte....ale kiedys i tak musimy sie spotkac, bo na Rybolu nawet nie wypilam z Toba :D Nie wiem jak to sie stalo:P

Gitta napisał:

Szczecin 5 sztuk! :D i nie fetorzystki tylko fetorzyce :D

:D o wybaczenie prosze drogie Fetorzyce :D

razem mamy juz 10 sztuk.... a co do jedzonka to rozumiem, ze fast food jest git? :D ...czy bedziemy kombinowac? Ja jakies tam ogorki w piwnicy mam :D

Riko napisał:

no prosze ale odzew widze, szkoda ze pan nie widac na miescie jak lataja na sprzetach :D ale zawsze ozna to zmienic, jak bedziecie mieli niska frekwencje dajcie znac zmontuje sie ekipe i zrobimy balety motocyklistów :D

może nie rozróżniasz faceta od dziewczyny na motocyklu, bo jeździ nas naprawdę dużo i będzie jeszcze wiecej :D

W grupie Szkieleta jest ok 15 kobitek

Co do spotkania to bardzo fajny pomysł i termin też mi odpowiada.

Fajnie będzie Was wreście poznać. Mijając sie na drodze nie będziemy sobie już kiwać tak bezosobowo.

Pozdrawiam

Vizka napisał:

Widziałyście... wyłącznośc sobie rezerwują :D oj, te chłopaki... Lalki, sprawdzimy jak bardzo są niezniszczalni?!?!? :D

Oj zaczeło sie tu dziać!!!

I widzę że frekwencja wzrasta, super.

Edytowane przez Carioka