Majsters51 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Wszystkim posiadaczom simków polecam wymiane dławików w tłumiku na wieksze ja to zrobiłem a efekt był super miał wiecej mocy a zaczał chodzić podobnie jak mz 150 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Wiatam. ja tez tam mam w swoim tylo ze zostawiłem zwezke na koncu tłumika zeby było ciszej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 majster, o które dławiki ci chodzi bo nie kapuję :? chodzi o te przegrody? tam sie większych nie da wrzucić. najwyżej wywiercić większe dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 no właśnie może dasz jakieś fotki i bardziej szczegółowy opis :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Witam fotka to jest koncowka tłumika, a to poczatek.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A z kąd wziąłeś te większe dławiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 nie wiem juz mialem, poszukaj na allegro. na agmot.pl napewno sa.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 A z kąd wziąłeś te większe dławiki?Dławiki zrobiłem z rurki cienkosciennej ale przed osadzeniem musiałem powiekrzyćotwory w tych 'przegrodach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi