michalloKS Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 za taką kase to sie nawet nie pytaj tylko bierz! :bigrazz: do MZ to raczej ciężko byłoby zamontować klatkę bo ma rame grzbietówke z centralną rurą,a na koło to ładnie idzie,jak ma tarczówke z przodu to można sie o stoppie pokusić,więc mozna poświrowac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 mandat kosztowalby duzo wiecej ... a to z tymi mztami to nie przesadzajcie ... kumpel chce mi sprzedac mz 125 albo 150etz full sprawna z papierami za uwaga ..... 50 zł :wink:MYsle czy by ja wziac i nie przerobic na maszyne do Stuntu ... klatka crashpady i te inne sprawy :wink:Co o tym myslicie ? Ta MZeta to chyba za 1050zł. Kto by sprzedawał full sprawną ETZ 150 za 50zł. :icon_mrgreen: Za tyle to można do niej przednie koło kupić :flesje: A co do stelaża to można zrobić go w miejsce uchwytów na ręce dla pasażera za siedzeniem. A jak już byś chciał stuntowaćto lepiej kupić ETZ 251. To to już pociągnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 tez twierdze ze dobrym sprzetem do 200-300zl (chcialem kiedys taki kupic ale poczekalem :) ) to by byl np Ogar 200/205 albo Jawka :) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) mandat kosztowalby duzo wiecej ... a to z tymi mztami to nie przesadzajcie ... kumpel chce mi sprzedac mz 125 albo 150etz full sprawna z papierami za uwaga ..... 50 zł MYsle czy by ja wziac i nie przerobic na maszyne do Stuntu ... klatka crashpady i te inne sprawy Co o tym myslicie ?kup go i ja od reki za 100 wezme od ciebie Edytowane 22 Listopada 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Kup ogara 200 albo jawke .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 mandat kosztowalby duzo wiecej ... a to z tymi mztami to nie przesadzajcie ... kumpel chce mi sprzedac mz 125 albo 150etz full sprawna z papierami za uwaga ..... 50 zł MYsle czy by ja wziac i nie przerobic na maszyne do Stuntu ... klatka crashpady i te inne sprawy Co o tym myslicie ?jak bym patrzyl tak jak wy na te mandaty to do teraz bym ani jednego moto niemial, mialem:motorynke,rometa,jawke,komara,wsk (kx125),simson,inna jawke,potem jeszcze jawke sqtera, i z tego tylko w jednym mialem papiery...i akurat simsonem z papierem nigdy mnie niezlapali jeszcze, a jak reszta mnie lapali to tylko powietrze mialem spuszczac,a poza tym kto mu karze jezdzic po ulicach??!!??bo przeciez na polach nic mu niezrobia KUP WSK!!!!!!!! a zreszta zakonczmy temat, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexykanin_500 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 kup ogara 205,miałem i pare znajomków też miało...jeździ i się mało psuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dobry Romet.... wystarczy, a co do mechaniki z takimi sprzetami sie nauczysz czy bedziesz chcial czy nie.... POZDRO: i oczywiscie jak cos kupisz to sie pochwal!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Jakiś ROMECIK, coś w stylu motorynki....Ja zaczęłam od mz250, ale ciężko było i zaczęłam się uczyć właśnie na motorynce. Faaaaajnie się śmigało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam. Niedługo zaczne robić prawo jazdy na kategorie AM. Posiadam skuter. Jeździłem nim trochę po pustych drogach i wiem jak się taki sprzęt zachowuje w różnych warunkach. Po zrobieniu prawa jazdy chciałbym się przesiąść na motorower biegowy. Oglądałem motorowerki typu Barton Figter... Jest to tani sprzęt ale wydaje mi się nie najlepszy :(. Moglibyście mi polecić jakąś dobrą 50-tke typu Yamaha, Honda itp. Dodam, że na motorowerze chciałbym siedzieć w pozycji, której się używa podczas jadzy na ścigaczu. Nie jestem bogaty ale wiem, że żeby kupić dobry sprzęt niestety będe się musiał pozbyć trochę pieniędzy. Opłaca się kupować używane motorowery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Opłaca się. Jak koniecznie ścig to tzr 50, rs 50, gpr 50, rieju rs1 i jeszcze kilka innych by się znalazło. 4t sobie odpuść w takiej pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Opłaca się. Jak koniecznie ścig to tzr 50, rs 50, gpr 50, rieju rs1 i jeszcze kilka innych by się znalazło. 4t sobie odpuść w takiej pojemności.A gdybym pojeździł trochę i zdecydował się na założenie silnia 80 lub 100 to czy moge kupić 4t? Chciałbym oszczędzić na paliwie Edytowane 23 Lipca 2014 przez Krzychoo01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Po pierwsze jak założysz większy silnik to zrobisz z tego motocykl i przy wypadku mogą być duże kłopoty. Po drugie i tak będzie to gorzej jeździć niż seryjne gpr50 ale to twoja decyzja. Albo osiągi albo spalanie wybrać musisz sam co jest dla ciebie ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Po pierwsze jak założysz większy silnik to zrobisz z tego motocykl i przy wypadku mogą być duże kłopoty. Po drugie i tak będzie to gorzej jeździć niż seryjne gpr50 ale to twoja decyzja. Albo osiągi albo spalanie wybrać musisz sam co jest dla ciebie ważniejsze.Rozumiem, a dlaczego mogą być problemy? Przecież byłby zarejestrowany na motorower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Motorower musi mieć pon. 50ccm. Jak masz więcej to jest to już motocykl. Jak po wypadku rzeczoznawca odkryje taką wymianę to będą duże kłopoty i trzeba będzie z własnej kieszeni zapłacić za szkody no i za jazdę bez prawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi